O BESTIE FEROCE se află în urmărirea BĂRBAŢILOR BEŢI care se întorc noaptea acasă: Au murit deja 13 OAMENI

Locuitorii mai multor sate din India sunt speriaţi să mai iasă din case după ce un leopard mâncător de oameni a început să îi atace, mai ales noaptea. De peste doi ani şi jumătate ei trăiesc cu frica că bestia feroce îi poate ataca oricând.

16 sept. 2014, 12:07

Regiunea Didihat, din Himalaya, care cuprinde 50 de sate izolate, este terorizată de peste doi ani de zile de un leopard uriaş care atacă şi mănâncă oameni, potrivit Mirror.

Citeşte şi Scene incredibile filmate în India: Un LEOPARD ÎNFOMETAT, ajuns pe un acoperiş, atacă oamenii VIDEO

 

Animalul a început să atace oameni în ianuarie 2012 atunci când un bărbat de 46 de ani a fost ucis. Până la sfârşitul anului respectiv alte cinci persoane şi-au pierdut viaţa, ca în 2013 să moară alte cinci, sfâşiate de felină. În 2014 au murit doar doi oameni, ultimul dintre ei fiind un bărbat de 44 de ani în august.

Citeşte şi PUTIN, îmblânzitorul de fiare: Cum a salvat preşedintele rus ziariştii din GHEARELE unui LEOPARD furios VIDEO

Până acum au murit 13 persoane, majoritatea fiind bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate care se întorc noaptea acasă din baruri. Din primele informaţii se pare că este vorba de un leopard de 10-12 ani, care a prins gustul cărnii de om după ce nu a mai putut să îşi prindă hrana preferată, câinii găsiţi în curţile oamenilor. Cu toate că au încercat să îl prindă de mai multe ori, leopardul se află încă în sălbăticie aşteptându-şi următoarea pradă.