O nouă şcoală a fost inaugurată în Breaza, judeţul Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, şi prefectul Florin Sinescu au participat la inaugurarea Şcolii Gimnaziale din localitatea suceveană Breaza, după finalizarea unui proiect de reabilitare şi modernizare unităţii de învăţământ.

22 sept. 2013, 13:32
O nouă şcoală a fost inaugurată în Breaza, judeţul Suceava

Clădirea veche a Şcolii din Breaza a fost dată în funcţiune în anul 1930, la acea vreme având doar patru săli de clasă, dintre care numai trei corespunzătoare. Totodată, avea un lot experimental de 21 de ari, o bibliotecă cu 296 de volume şi o sală de direcţiune. Numărul claselor a crescut, în anii 1962 – 1963, de la patru la zece, potrivit Agerpres.

În prezent, cu ajutorul Primăriei Breaza, Consiliului Local şi al CJ Suceava, Şcoala Gimnazială din comuna Breaza dispune de 14 săli de clasă, reabilitate, dotate şi modernizate. Tot în acest an s-au finalizat toate lucrările de reabilitare şi modernizare a şcolii.

La inaugurarea şcolii din Breaza de la acest sfârşit de săptămână au mai participat şeful IŞJ Suceava, Gheorghe Lazăr, primarul localităţii, Gheorghe Lesenciuc, senatorul PSD Neculai Bereanu, deputatul PNL Dumitru Pardău, dascăli, elevi şi părinţi.