Planul secret al lui Adrian Mutu. La mijloc, o grămadă de bani

Numit manager general al clubului Dinamo în toamna anului trecut, Adrian Mutu are planuri serioase în "Ştefan cel Mare". "Briliantul" şi-a pus în gând să dea marea lovitură, în secret. Totul depinde de o sumă ameţitoare de bani.

13 ian. 2017, 10:50
Planul secret al lui Adrian Mutu. La mijloc, o grămadă de bani

Şeful „câinilor roşii” trage tare, pentru aducerea unui fundaş străin, scrie spynews.ro. Cel vizat de „Briliant” este Claude Dielna, în prezent la Sheffield Wednesday, echipă aflată în liga a doua engleză. Mutu a purtat deja mai multe runde de negocieri cu jucătorul francez. Din păcate pentru fostul mare fotbalist român, discuţiile s-au împotmolit, precum maşinile în zăpadă. Deşi cei doi au fost colegi în Franţa, la Ajaccio, Dielna nu ţine cont de acest lucru.

Citeşte şi Mario Mutu are 14 ANI. Cum arată acum fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu FOTO

Conform surselor, pentru a semna cu Dinamo, fundaşul născut în Hexagon cere un salariu lunar de 10.000 de euro. Pe lângă această sumă, francezul vrea şi o primă de instalare, dar şi bonsururi în funcţie de performanţele obţinute. Adrian Mutu i-a transmis că gruparea din „Ştefan cel Mare” este dispusă să îi ofere cel mult 5.000 de euro lunar. „Câinii” nu acceptă să investească prea mulţi bani într-un jucător care a făcut tuşa în ultima perioadă de timp. În plus, patronul Ionuţ Negoiţă nu i-a oferit mai mult de 6.000 de euro unui mijlocaş de geniu, aşa cum este Florin Cernat, darămite unui fundaş.

Vărul lui Dielna l-a „turnat” pe Mutu

Pe vremea când evolua la Ajaccio, Adrian Mutu a fost în centrul unui scandal uriaş. În 2013, „Briliantul” s-a bătut cu antrenorul Fabrizio Ravanelli. Evenimentul a avut loc după ce Adrian a fost trecut pe banca de rezerve de către tehnicianul italian.

Citeşte şi Dinamo a efectuat vizita medicală. Patru „câini” au lipsit de la reunire

„Eşti gelos pe mine. Eu sunt un star în Italia, iar tu eşti un nimeni acum. Eşti doar un bătrân cu părul alb”, i-ar fi spus Mutu lui Ravanelli. Întâmplarea a fost dezvoluită de Ronald Zubar, care a fost coechipier cu „Briliantul” la Ajaccio. Zubar este vărul lui Claude Dielna.

Ruda fundaşului dorit acum de la Dinamo i-a reproşat lui Mutu modul în care s-a comportat cu antrenorul italian. Replica „Briliantului” nu s-a lăsat aşteptată. „Aşa se fac lucrurile în Italia, atunci când ai ceva de spus cuiva”, a răspuns tranşant fostul lider al echipei naţionale de fotbal a României.