„Superporcul” de 500 de kilograme, scos la vânzare pe internet. Bonus, o broscă ţestoasă

Un bărbat dintr-o comună din Galaţi se laudă că are cel mai mare porc din ţară. Acesta l-a scos la vânzare pe internet şi spune că animalul, din rasa Marele Alb, cântăreşte 500 de kilograme, adică dublu faţă de un porc normal. Cei care vor să aibe pe masa de Crăciun uriaşul animal, vor trebui să scoată din buzunare nu mai puţin de 4.000 de lei.

15 dec. 2015, 07:59
„Superporcul” de 500 de kilograme, scos la vânzare pe internet. Bonus, o broscă ţestoasă

Romică Florea are 45 de ani şi este din comuna comuna Slobozia Conache. Omul este mândru de animalul pe care l-a hrănit timp de doi ani de zile şi spune că cel care va cumpăra animalul, va primi şi o broască ţestoasă pe care a găsti-o pe câmp în ziua în care a venit pe lume porcul.

Preţul cerut de bărbat este de 4.000 de lei, însă, până acum nu a găsit niciun cumpărător.

„Are 500 de kilograme că am cântărit-o la moară. Eu cer pe ea 4.000 de lei, dar nu am primit oferte decât ceva în jur de jumătate. Păi e porc crescut în curte, cu grăunţe de porumb, nici nu îmi scot banii, mai bine o tai eu în gospodărie. Mai repede se dau porcii mai mici, la Corina încă nu am primit preţul cerut. Am mai lăsat-o un an ca să nu se piardă sămânţa, dar cred că tocmai pentru că e aşa de grasă nu a făcut moştenitori”, a spus Romeo Florea, proprietarul animalului.

Oamenii din sat vin spun că nu au mai văzut niciodată un astfel de animal. 

 

Citeşte şi Cel mai mare porc din acest an. Este atât de mare încât poate fi călărit VIDEO