Povestea cumplită din spatele morții medicului Horia Cioflan. Când a aflat de decesul fiului, și mama acestuia, medic pediatru, și-a dat ultima suflare

În lumea medicală este un doliu apăsător, după ce vestea că medicul Horia Cioflan a murit, după mai multe luni de chin. La doar două zile distanță, și mama acestuia, medic pediatru, Ștefania Cioflan, și-a dat ultima suflare pe patul de spital.
Filip Stan
26 ian. 2024, 15:19
Povestea cumplită din spatele morții medicului Horia Cioflan. Când a aflat de decesul fiului, și mama acestuia, medic pediatru, și-a dat ultima suflare
Povestea cumplită din spatele morții medicului Horia Cioflan. Când a aflat de decesul fiului, și mama acestuia, medic pediatru, și-a dat ultima suflare

Medicul Cioflan Emil Horia, un profesionist desăvârșit în domeniul obstetricii-ginecologiei și una dintre figurile de referință în Europa din acest domeniu, a părăsit această lume la vârsta de 57 de ani. El și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, după mai multe luni în care a fost în comă, cauzată de un infarct violent.

Citește și: O cunoscută cântăreață de muzică populară este în doliu. Primele declarații după pierderea sfâșietoare: „Nu mă așteptam vreodată să simt atâta durere”

Povestea cumplită din spatele morții medicului Horia Cioflan: și mama acestuia a murit

Drama familiei și a cunoscuților, dar și a celor care l-au cunoscut și apreciat la justa valoare, a fost amplificată de încă o tragedie. Îngenuncheată de durere la aflarea veștii că fiul său este în comă, Ștefania Cioflan, medic pediatru, a suferit și ea un infarct și a ajuns la spital. Când a primit vestea pe care niciun părinte nu ar vrea să o primească vreodată, aceea că fiul său a trecut la cele veșnice, aceasta nu a mai suportat durerea și, chiar în ziua înmormântării medicului Horia Cioflan, și-a dat ultima suflare. Din păcate, nu a reușit să își ia rămas bun de la copilul său, însă cei doi s-au reunit în Ceruri și vor fi împreună pe vecie.

Cum să înțelegi că mama lui, dna. Dr. pediatru Stefania Cioflan, a murit în ziua în care îi era înmormantat băiatul???!!! Nu a putut duce durerea, era de o blândețe ieșită din comun, a spus de la primul infarct să i se ia inima din piept pentru băiatul ei, oricum ea va muri, dacă el moare. MAMĂ…..iar Horia era copia ei fidelă: blând, senin, mereu pus pe glume, profesionist, cu mare har în a vindeca….tare dragi îmi erau și îmi vor fi…”, a scris pe Facebook Iuliana Niță.

Medicul Horia Cioflan a murit la doar 57 de ani

Cu o vastă expertiză în chirurgia robotică, chirurgia oncologică ginecologică, chirurgia laparoscopică și histeroscopică, doctorul Horia Cioflan a lăsat o amprentă semnificativă în comunitatea medicală din România. Vestea tragică a trecerii sale la cele veșnice a adus o adâncă tristețe și doliu în rândul colegilor, pacienților și a comunității medicale în general.

A fost mai mult decât un doctor… a fost un Om excepțional, cu mâini de aur și har pentru profesie, mereu cu zâmbetul pe buze, un medic dedicat vieții ce a făcut minuni acolo unde totul părea imposibil, în mii de cazuri rezolvate cu final fericit!!! Vestea asta m-a șocat….ce tragedie!!! Lui ii datorez venirea pe lume a minunii mele mici, fiul meu Eduard, ce a rezistat unei sarcini extrem de dificile gratie acestui profesionist plecat prea devreme din lumea asta !!! Ce distanta mica e uneori între naștere și moarte!!! Drum lin in lumina medicului Horia Cioflan și doamnei Cioflan, mama care a plecat sa-l vegheze printre îngeri!!!”, a scris și Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan și-a câștigat respectul și prestigiul prin abilitățile sale remarcabile în domeniul obstetricii-ginecologiei. Recunoscut ca unul dintre cei mai buni specialiști din acest domeniu din Europa, el a fost o sursă constantă de inspirație pentru tinerii medici și o forță în îmbunătățirea practicii medicale în România.

Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN. A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave. Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă». Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Medicul Horia Cioflan nu a fost doar un înger ce a salvat mii de vieți, ci și un om dedicat meseriei și familiei sale. În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile tuturor cunoscuților se îndreaptă către familia îndurerată care a pierdut două suflete mult prea devreme.

Citește și: Doliu în Familia Regală a României. A murit în străinătate

 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Afacerea cu care un român a dat lovitura! Ideea genială prin care ajunge să câștige și 200 de lei în doar câteva minute
Capital.ro
Klaus Iohannis a rămas FĂRĂ CUVINTE. Nu am crezut că o să văd vreodată AȘA CEVA
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Se dau GRATIS 500 de lei. Cine primește banii
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase fuste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
A murit la doar 55 de ani. Veste șoc în politica românească
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Câștigă 200 de lei doar în câteva minute! Ciprian a dat lovitura cu o afacere aparent banală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Senatul României a aprobat proiectul de lege privind monitorizarea calității aerului: Se dau amenzi de până la 80.000 de lei
Capital.ro
A MURIT marele actor român. Toată SCENA artistică este în doliu
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Laurențiu Reghecampf, fericit în brațele Corinei Caciuc după despărțirea de Anamaria Prodan: ‘Contează că mie îmi place foarte mult Corina’
MediaFlux
SE SCOT BANII din PILONUL II! SUMELE sunt URIAȘE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'