Previziuni karmice 16-22 mai 2016. Soarele îl pune la rele pe nativul Gemeni

Previziuni karmice 16 – 22 mai 2016: Soarele intra in zodia Gemeni pe 20 mai, iar Luna Neagra isi face de cap in ultimele sale zile in zodia Balanta.

15 mai 2016, 13:43
Previziuni karmice 16-22 mai 2016. Soarele îl pune la rele pe nativul Gemeni

Luna Neagra continua sa dea batai de cap nativilor, in special celor nascuti sub semne de aer. O acompaniaza si Soarele care intra in Gemeni pe data de 20 mai. Soarele intr-o zodie de aer poate fi de bun augur, nu si atunci cand vorbim despre zodiile duale precum Pestii, Gemenii sau Balantele.

Racii si Leii se simt cel mai bine

Saptamana cuprinsa intre 16 si 22 mai il prinde pe nativul Leu in forma maxima. Va avea suficient timp pentru prieteni si distractie fara sa isi neglijeze munca. Va fi, de departe, cel mai vesel si mai pozitiv semn zodiacal intr-o perioada de rascurce pentru majoritatea nativilor. Leul va incerca sa ii ajute in masura posibilitatilor pe cei dragi, chiar si din punct de vedere financiar.

Cat despre Rac, saptamana acestuia va fi una de ordine interioara. Curatenia sufleteasca va continua in acelasi ritm lent si riguros. Semnul de apa nu se grabeste foarte tare sa isi atinga telurile pentru ca a invatat ce poate pati daca alearga cu viteze uluitoare spre zari necunoscute suficient.

Geamanul, lovit dur de razele solare

Geamanul va avea o saptaman torida din punct de vedere sentimental. Pasiunile arzatoare pentru anumite persoane vor exploda pana intr-un punct in care poate aparea depresia. Soarele nu ii face tocmai bine nici la capitolul financiar. Geamanul se angreneaza in tot felul de aventuri neserioase si are de suferit din cauza naivitatii si a lipsei de experienta in anumite lucruri de care trebuie sa se apuce. Se poate apuca de rele numai ca sa isi dea importanta.

Citeste continuarea pe revista Teo