Primarul din Motru l-a reclamat la poliţie pe viceprimar că ar fura curent

Situaţie incredibilă în Gorj. Primarul din Motru l-a reclamat la poliţie pe viceprimar că ar fura curent din reţeaua publică. IPJ Gorj a început deja o anchetă în acest caz, iar războiul dintre primarul liberal şi viceprimarul social-democrat nu se opreşte aici.

RomaniaTV.net
15 oct. 2017, 05:27
Primarul din Motru l-a reclamat la poliţie pe viceprimar că ar fura curent

Primarul orașului Motru, Gigel Jianu, l-a acuzat, public, miercuri seara, în timp ce era invitat la o emisiune la televiziunea Tele3, pe viceprimarul Cosmin Morega că fură curent din rețeaua de iluminat public și a spus că a sesizat organele judiciare.

Disputa politică dintre primarul Jianu și viceprimarul Morega a ajuns în punctul în care edilul îl acuză pe secundul său de furt. ”În momentul ăsta fură curent de la iluminatul public domnul viceprimar”, a afirmat Jianu.
În intervenția telefonică în emisiune, viceprimarul Morega a negat acest lucru și a declarat că-i va face plângere penală lui Jianu pentru acuzele aduse. ”Încă o dată vă spun că acest om este un om iresponsabil care nu-și dă seama ce vorbește”, a adăugat Morega.

Primarul Gigel Jianu a adus clarificări suplimentare și fotografii. ”De la iluminatul stradal este un fir care duce la un stâlp în spatele casei dumnealui”, a precizat primarul. Viceprimarul Cosmin Morega s-a apărat și a spus că nu are nici un stâlp în curtea casei sale ci, stâlpii sunt în incinta liceului tehnic din oraș. ”Se ocupă cu asemenea găinării care nu sunt demne de un primar de municipiu. Să vă fie rușine domnule Jianu”, a conchis Morega.