Reghecampf, prima reacţie despre posibila demisie de la Litex

Laurenţiu Reghecampf a dezminţit zvonurile lansate de presa bulgară, conform cărora ar urma să fie dat afară de la Litex Loveci.

05 nov. 2015, 18:27
Reghecampf, prima reacţie despre posibila demisie de la Litex

Laurenţiu Reghecampf a declaerat că nu se pune problema unei plecări de la echipa bulgară.

„Realitatea este alta. Conducătorii au spus foarte clar că am contract pe trei ani de zile, nu se poate discuta pe acest subiect.

Într-adevăr am avut o perioada mai grea, dar suntem pe locul doi, aproape de primul loc, mai sunt multe meciuri de jucat, deci avem şanse să ne îndeplinim obiectivul. Sunt antrenor strain, probabil că ziariştii de aici au anumite interese”, a spus Reghecampf pentru Fanatik.

Potrivit presei de la sud de Dunăre, şefii lui Litex ar fi negociat deja cu Drogoljub Simonovic, fost jucător şi fost antrenor secund în 2006.

Oficial, Litex a dezminţit toate informaţiile apărute în presă: „Nu s-a aflat niciodată pe agenda noastră o eventuală demitere a lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul român are contract pe trei ani. Suntem impresionaţi de munca şi de înaltul profesionalism ale lui Reghecampf, împreună am conceput un plan de dezvoltare al echipei”.

Reghecampf a preluat-o pe Litex Lovec în august 2015. Echipa se află pe locul 2, după 14 etape, la patru puncte în spatele liderului Levski.