REZULTATE ALEGERI LOCALE BUZĂU. Constantin Toma este noul primar al Buzăului UPDATE

REZULTATE ALEGERI LOCALE BUZĂU. Alegerile pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău au fost câştigate de social-democratul Constantin Toma. Numărătoarea paralelă a PSD arăta că circa 70 la sută din cele 87 de primării din judeţ au fost câștigate de candidați PSD.

05 iun. 2016, 22:54
REZULTATE ALEGERI LOCALE BUZĂU. Constantin Toma este noul primar al Buzăului UPDATE

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE OFICIALE. Constantin Toma (PSD) a câştigat primăria municipiului Buzău cu 41,49% din voturi, a anunţat Biroul Electoral Municipal. Pe locul al doilea s-a clasat liberalul Ovidiu Anghel, cu 17,98%, iar pe 3 a fost independentul Constantin Ionescu, cu 13,74%.

Rezultatele au fost comunicate de Biroul Electoral Municipal (BEM) Buzău şi urmează să fie validate în cursul zilei de luni de BEJ Buzău. După centralizarea voturilor pentru Consiliul Municipal, PSD a obţinut 11 mandate, PNL – 5 mandate, PSRO, ALDE şi PMP – câte două mandate, iar un mandat a fost câştigat de independentul Constantin Ionescu.

Prezenţa la vot în municipiul Buzău a fost de 37,06%.

REZULTATE ALEGERI LOCALE BUZĂU. Rezultatele numărătorii paralelele efectuate de social-democrați arată că PSD a câștigat primăriile din orașele Nehoiu și Pătărlagele, precum și cele două municipii, Buzău și Râmnicu Sărat.

‘PSD a obținut un procent important pentru a-și adjudeca atât președinția CJ Buzău, cât și cele două funcții de vicepreședinți’, a afirmat Petre Emanoil Neagu, citat de Agerpres.

El a mai afirmat că, potrivit numărătorii paralele, PSD a câștigat primăriile Berca, Movila Banului, Pârscov, Lopătari Mânzălești, Săpoca, Smeeni, Pietroasele, Rosetti, Calvini, Mihăilești, Colți, Rușețu, Mărăcineni, Unguriu, Măgura, Bozioru și Brăești.