S-au despărţit în avion, iar o pasageră a relatat toată cearta pe Twitter. Ce a urmat este FABULOS

O femeie aflata in avion langa un cuplu care se certa a relatat pe Twitter intreaga discutie, iar finalul povestii a fost unul neasteptat.

08 dec. 2015, 08:54
S-au despărţit în avion, iar o pasageră a relatat toată cearta pe Twitter. Ce a urmat este FABULOS

Kelly Keegs a nimerit in avion langa un cuplu care aveau o cearta aprinsa, inainte ca avionul sa decoleze, scrie stirileprotv.ro. Uimita de ce vede si ce aude, aceasta a relatata pas cu pas, pe Twitter, cum a decurs conflictul iubaretilor. Insa, nu se astepta sa si dea lovitura pe Twitter, unde fanii ei urmareau cu sufletul la gura conversatia pentru a afla cum se termina povestea.

Citeşte şi Mantre puternice care te pot ajuta să-ţi găseşti jumătatea

„Tipul asta de langa mine se desparte de prietena lui, in avion, iar ea plange” a inceput sa povesteasca Kelly pe Twitter. Apoi, tanara a scris pas cu pas conversatia celor doi.

Barbatul: „Nu te mai suport, nu mai pot sta in preajma ta. Daca as putea, as schimba locurile”
Femeia: „Super, adica am platit 40 de dolari in plus degeaba ca sa fiu in avion cu tine”
Femeia: „De ce esti rautacios? Merit un astfel de comportament?

Intre timp, discutia s-a aprins si mai mult si cuplul a ajuns sa isi reproseze orice.

Femeia: „Ce crezi ca te face asa special? Ar fi bine sa taci, sa nu te mai aud”.
Si, ca intr-un scenariu de telenovela, in discutie, apare si o alta femeie. „Cine este Charlotte?” il intreaba femeia, dupa ce numele ei este mentionat de iubitul ei.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. Mesajele AMANTEI găsite în telefonul soţului

Dar, in cateva clipe, situatia i-a o intorsatura neasteptata. „Ce naiba se intampla? Acum se saruta si sunt pasionali. Nu glumesc” a scris Kelly, uimita de cum s-a oprit cearta cuplului.

„Dupa ce am decolat, imediat, cei doi si-au comandat sase pahare de vodca si mix de Bloody Mary, pentru un drum de 50 de minute. Le-au consumat intre reprizele de pupaceli si pipait”.

Tanara care a relatat cearta conjugala a folosit hastagul #planebreakup, care a devenit unul dintre cele mai populare subiecte pentru cateva ore, in reteaua de socializare.