SCENE de TERIBILISM în Timişoara. Un tânăr băut sparge geamul unui magazin VIDEO

Scene de teribilism ale unor tineri băuţi au fost surprinse pe străzile din Timişoara. Fără să se gândească la consecinţe, se reped cu viteză în geamul unui magazin.

17 oct. 2016, 13:39
SCENE de TERIBILISM în Timişoara. Un tânăr băut sparge geamul unui magazin VIDEO

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a municipiului Timişoara au depistat, în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 04.15, un tânăr care a spart vitrina unui magazin de telefonie mobilă de pe str. Alba Iulia, scrie polcomtim.ro.

Trei tineri se deplasau dinspre Piața Libertății spre Piața Victoriei. Din grup s-a evidențiat un tânăr care mai întâi s-a aruncat în peretele unei clădiri și mai apoi în geamul unui magazin pe care l-a spart. Acesta a fugit apoi, împreună cu persoanele care îl însoțeau, dar a fost ulterior identificat pe baza descrierii din imaginile surprinse de polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare video.

În urma identificării s-a stabilit că acesta se numește T. A., are 25 de ani, este cetățean israelian, și se întorcea împreună cu însoțitorii săi dintr-un club de pe strada Mărășești. Tânărul prezenta de altfel o tăietură la o mână. Băiatul, împreună cu un martor, au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Citeşte şi Biserică devastată de un tânăr revoltat că părinţii îl obligă să meargă la slujbă