STEAUA – OŢELUL 2-2 DIGI SPORT LIVE. Sărbătoarea titlului cu numărul 25

STEAUA - OŢELUL DIGI SPORT LIVE. La finalul partidei STEAUA - OŢELUL, la ora 22:00, steliștii vor primi medaliile de campioni, după care va urma un spectacol grandios promis de organizatori.

20 mai 2014, 06:58
STEAUA – OŢELUL 2-2 DIGI SPORT LIVE. Sărbătoarea titlului cu numărul 25

STEAUA – OŢELUL DIGI SPORT LIVE. La fel ca și în sezonul trecut, Steaua încheie campionatul cu o ultimă reprezentație dată în fața propriilor fani. Partida cu Oțelul, care nu mai are nicio miză pentru niciuna dintre combatante, va începe la ora 20:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

GOL STEAUA! Keşeru face dubla. STEAUA-OŢELUL 2-2!

GOL OŢELUL! Pîrvulescu a marcat în proprie poartă în minutulo 82. STEAUA-OŢELUL 1-2!

GOL STEAUA! A egalat Keşeru în minutul 68. STEAUA-OŢELUL 1-1!

GOL OŢELUL! Milea a marcat în minutul 62. STEAUA-OŢELUL 0-1!

Echipele de start:

Steaua: Niţă – G. Matei, Rîpă, Georgievski, Pîrvulescu – L. Filip, Sînmărtean – Vîlceanu, G. Iancu, N. Stanciu – Piovaccari

Rezerve: Cojocaru, I. Neagu, R. Grădinaru, Keşeru, Tîrnovan, Răduţ, Aldea

Oţelul: Goicoechea – Tritz, Mişelăricu, Sg. Costin, Milea – G. Giurgiu, I. Filip – Al. Zaharia, Băjenaru, Sevillano – Astafei

Rezerve: Simaitis, Marus, Adăscăliţei, Marquinhos, Henrique, Tudorie

La sfârşitul meciului cu Oţelul, steliştii vor primi medaliile de campioni de la Octavian Bellu, antrenorul lotului feminin de gimnastică al României, şi de la Larisa Iordache, dublă campioană europeană la Sofia, la sfârşitul săptămânii trecute. Alături de Octavian Bellu şi de Larisa Iordache, se va afla pe podiumul de premiere şi Gino Iorgulescu, preşedintele LPF.

STEAUA este campioană încă după meciul de la Cluj, cu Universitatea, dar acum are prilejul să sărbătorească titlul alături de suporteri, după ce ultimele două partide de pe teren propriu le-a jucat fără spectatori.
Imediat după încheierea meciului STEAUA – OŢELUL pe Arena Națională va începe sărbătoare, sub privirile a cel puţin 40.000 de spectatori.

Va fi un spectacol grandios de lumini și lasere, demn de o echipă campioană premiată pe cel mai mare stadion al țării.

 La show-ul de pe Arena Națională vor contribui și Mihai Napu și Prim-Tenorul Operei Naționale, Iordache Basalic, care vor susține recitaluri.

Momentele artistice vor fi urmate de un recital susținut de Paula și de Ovi, reprezentanții României la Eurovision„, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Stelei.

Citeşte şi Selecţioner de manelişti la STEAUA. Party cu Piţi Talent la sărbătorirea titlului GALERIE FOTO