Ştefan Bănică, război pe faţă cu Bianca Drăguşanu

Ștefan Bănică (47 de ani) este jurat în show-ul X-Factor şi i s-a promis că va avea propria emisiune. Surse din Antena 1 au dezvăluit că solistul va prezenta, din primăvară, concursul de talente American Idol.

26 oct. 2014, 17:16
Ştefan Bănică, război pe faţă cu Bianca Drăguşanu

Ștefan Bănică a negociat să prezinte un show de divertisment uriaș, dar nu în orice condiţii.

„Din primăvară, va prezenta American Idol, dar a refuzat să prezinte emisiunea alături de Bianca Drăgușanu, așa cum s-a discutat la un moment dat, spunând că arta îi va afecta imaginea”, au povestit apropiații lui Ştefan Bănică pentru Click.

Se pare că artistul nu are o părere mai bună nici despre Andreea Mantea, aceasta fiind prima vedetă feminică la care s-au gândit sefii postului că ar putea face echipă cu artistul: „Nici de «Burlăciță» n-a vrut să audă. Nu vrea să fie pus în situații penibile. Ar vrea să aibă alături o coprezentatoare cu mult mai multă experiență. Ca orice mare artist, Ştefan Bănică își permite să facă și fițe. Când a avut-o colegă pe Iulia Vântur era foarte fericit”.

American Idol este un concurs de talente muzicale. Primul sezon a fost difuzat de canalul Fox, pe 11 iunie 2002. Până în 2011, timp de opt ani consecutiv, a fost votat cel mai bun show de televiziune din Statele Unite ale Americii.