Tragedie! Copilul minune al filmului a murit la 35 de ani. Prietena actorului l-a găsit fără suflare în cameră

Blake Heron, devenit celebru după interpretarea sa ca Marty Preston în filmul "Shiloh" din 1996, a murit la vârsta de 35 de ani, potrivit TMZ.

09 sept. 2017, 16:50

Autoritățile au precizat că prietena actorului l-a găsit dimineața fără suflare în locuinţa sa din în Los Angeles. Paramedicii au încercat să-l reînvie pe Blake Heron, dar a fost declarat mort la scurtă vreme. TMZ raportează că Heron a fost bolnav în ultimele zile de gripă.

Actorul avea însă probleme cu dependenţa de droguri. El a vorbit despre film și despre dependența sa într-un videoclip din aprilie, spunând: “Am început să fac droguri când aveam 12 ani, în primul rând am fumat și am băut… Totul a luat-o razna rapid și am pierdut totul. Mi-am pierdut cariera, mi-am pierdut toti banii, am pierdut posesiunile si, cel mai important, m-am pierdut pe mine. Simțeam că mi-am pierdut sufletul.

După rolul său principal în “Shiloh”, Heron a apărut în mai multe producţiii  de televiziune, inclusiv “ER”, “NCIS: New Orleans” și “Criminal Minds”, și în filme precum și “Cheaters”.