Trista poveste a femeii care MIROASE a PEŞTE PUTREZIT din cauza unei boli rare: Lumea nu mă crede FOTO

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie, de profesie artistă, suferă de o boală rară şi bizară care i-a îngreunat fiecare aspect al vieţii sale sociale. Astfel, transpiraţia ei are un puternic miros de peşte, lucru care provoacă dezgustul celor din jur. Mai mult, deoarece s-a obişnuit cu ea, tânăra nu mai poate simţi această duhoare.

04 iul. 2014, 17:21

Cassie Greves suferă de Trimethylaminuria, o boală rară numită şi „Sindromul mirosului de peşte”. Astfel, transpiraţia, urina şi chiar respiraţia îi miros a peşte, lucru care îi provoacă doar neplăceri, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O boală genetică FOARTE RARĂ o transformă în STATUIE UMANĂ

Fata suferă de aceasta boală încă de când mergea la grădiniţă, la vârsta de trei ani, condiţia sa fiind descoperită de sora mai mare care a realizat că ceva nu este în regulă cu ea. După ce a vizitat mai mulţi doctori, mama tinerei a realizat despre ce este vorba.  În prezent, pentru a reduce din miros, Cassie ţine un regim special şi nu are voie să consume carne, peşte sau legume care au frunza de o culoare închisă.

Mirosul meu este ca cel al peştelui putrezit din piaţă. Îl eman prin piele şi păr şi practic îl transpir, astfel că indiferent de câte duşuri fac, nu scap de el. Nu este deloc plăcut să urc pe scena şi să cânt atunci când miros aşa. Trist este faptul că nu îmi pot da seama singură de miros, lucru care mă face de multe ori paranoică. Mi-a fost greu să elimin anumite alimente din dietă, mai ales că atunci când eram mică îmi plăcea la nebunie peştele. Sindromul meu este atât de rar încât lumea nu mă crede că sufăr de el„, a explicat Cassie.

Citeşte şi Povestea băiatului cu o ANOMALIE CIUDATĂ care este privit ca un zeu în INDIA: E un dar DIVIN FOTO

Cu toate acestea, ea este fericită că are un iubit care rezistă cu stoicism şi cu zâmbetul pe buze acestor neplăceri.