Un actor celebru de la Hollywood divorțează a doua oară. Ce se întâmplă cu fiica lui

Starul serialului de televiziune "Dispăruţi fără urmă", Anthony LaPaglia,  a depus actele prin care solicită divorţul de cea de-a doua soţie a sa, actriţa Gia Carides.

04 apr. 2015, 11:41
Un actor celebru de la Hollywood divorțează a doua oară. Ce se întâmplă cu fiica lui

Artistul, în vârstă de 56 de ani, semnase documentele oficiale încă de pe 19 februarie, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile, însă le-a depus la un tribunal din California abia în această săptămână, scrie click.ro.

Citeşte şi Lora, după divorţ. „Am vrut să îmi ţin gura, dar…”

Anthony LaPaglia solicită instanţei americane să îi acorde custodie comună asupra fiicei pe care o are din căsnicia cu Gia Carides – Bridget, în vârstă de 12 ani. Actorul a fost de acord să îi plătească fostei sale soţii o pensie alimentară. Anthony LaPaglia şi Gia Carides s-au cunoscut în 1994 în timpul filmărilor de la „Paperback Romance” şi s-au căsătorit în 1998. Fiica lor s-a născut în ianuarie 2003. Aceasta a fost cea de-a doua căsnicie a starului australian. El a fost căsătorit şi cu actriţa Cherie Michan.

Citeşte şi Nevasta lui Ogică a băgat divorţ prin corespondenţă. Stelian nu şi-a luat adio de la „Viespe”

Anthony LaPaglia este un actor australian cu o filmografie bogată, devenit celebru după ce a interpretat rolul agentului FBI Jack Malone în serialul american „Dispăruţi fără urmă/ Without a Trace”, pentru care a câştigat un Glob de Aur la categoria „cel mai bun actor într-un serial-dramă”. A impresionat şi cu rolul Simon Moon din serialul „Frasier”, pentru care a câştigat un premiu Primetime Emmy la categoria „cel mai bun actor invitat într-un serial-comedie”. În ultimii ani, starul australian s-a remarcat şi cu evoluţia sa din franciza animată „Happy Feet”, în care a asigurat vocea personajului Boss Skua.