Un marinar a dispărut misterios de pe un şlep, la Cernavodă. Rudele sunt disperate VIDEO

Un barbat din Galaţi, care lucra ca marinar, a dispărut misterios de la bordul unui şlep ancorat la câţiva kilometri de Cernavodă. El este de negăsit de 10 zile şi a fost căutat fără niciun rezultat de scafandri. Rudele au mers la Cernavodă în speranţa că vor reuşi să afle ceva despre el.

18 nov. 2016, 07:41
Un marinar a dispărut misterios de pe un şlep, la Cernavodă. Rudele sunt disperate VIDEO

Bărbatul are 52 de ani şi lucrează ca marinar pe un şlep. În urmă cu două săptămâni a intrat în tură şi de atunci rudele nu mai ştiu nimic de el. „Duminică dimineaţă l-am sunat. L-am sunat după aia în mod repetat mai multe zile la rând, iar miercuri dimineaţă mi-a răspuns căpitanul şi mi-a spus că nu e de găsit„, spune soţia marinarului.

Rudele spun ca în mod normal cei de la firma angajatoare ar fi trebuit să observe dispariţia lui încă din prima zi şi să anunţe autorităţile, însă nu s-a întâmplat aşa. Acum se gândesc la ce e mai rău. „Sunt foarte multe ipoteze acum. Poate să fie şi caz de crimă şi caz de inec. Sunt foarte multe„, se teme fiul bărbatului.

În cele din urmă bărbatul a fost căutat şi de scafandri, însă fără nici un succes. Speranţele de a-l mai găsi in viaţă scad de la o zi la alta.