Un pensionar lăsat INFIRM de o PIŢIPOANCĂ îşi caută dreptatea după patru ani FOTO

La vârsta de 75 de ani, Gheorghe Chioaru trăieşte o adevărată dramă. A învăţat să meargă din nou după ce a rămas infirm. Pe 24 august 2010, pensionarul a fost accidentat, pe trotuar, de fiica unui comisar al Gărzii Financiare Constanţa, Anastasia Tănase. După patru ani bărbatul îşi caută încă dreptatea, iar autoarea accidentului se distrează în acest timp, în vacanțe scumpe și prin cluburi de fițe.

18 sept. 2014, 05:55
Un pensionar lăsat INFIRM de o PIŢIPOANCĂ îşi caută dreptatea după patru ani FOTO

Ţin minte ziua de 24 de august 2010 perfect. Eram pe trotuar, alături de un prieten, am auzit o bubuitură şi când m-am întors am văzut un bolid cum se îndreaptă spre mine cu viteză, necontrolat. Lovise o maşină şi apoi m-a lovit direct pe mine. A trecut cu maşina peste picioarele mele. Eram lucid, am strigat după ajutor, câţiva trecători au ridicat maşina de pe picioarele mele şi mă uitam la piciorul meu făcut bucăţi. Se ţinea într-un os. Pe Anastasia o luaseră de acolo. Timp de patru ani am luptat în instanţă pentru dreptatea mea. A trecut pe roşu, avea viteză şi m-a călcat pe trotuar. Mie mi-au tăiat piciorul şi trăiesc cu o proteză. Ea îşi vede în continuare de viaţă„, a povestit Gheorghe Chioaru pentru spynews.ro.

Dosarul a fost aruncat de la o judecătorie la alta și s-a prăfuit în timp, însă Gheorghe Chioaru nu uită nimic. Dacă în 2010 pensionarul cerea despăgubiri în valoare de un milion de euro, astăzi lucrurile s-au schimbat. „Nu îmi doresc decât să se facă dreptate. La următorul termen, în luna octombrie, o să cer 300.000 de euro. Am mai lăsat de la mine, dar dacă nu va accepta suma asta, va trebui să las ca justiţia să facă dreptate. Nu accept orice despăgubire, dar am scăzut pretenţiile. Nimic nu se poate compara cu lipsa unui organ„, a adăugat bărbatul.

Anastasia Tănase, tânăra care i-a distrus viaţa lui Gheorghe Chioaru, pare că nu are nicio remuşcare. Mai mult decât atât, bruneta îşi vede de viaţă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, se distrează şi se plimbă prin cele mai luxoase locuri ale lumii.

Citeşte şi: ACCIDENT GRAV în Constanţa. 11 răniţi după ce un microbuz a fost lovit de o betonieră