Văduva bărbatului ucis de Şerban Huidu: „Dacă aş fi mai voinică, l-aş omorî cu mâna mea”

A trecut deja multă vreme de la accidentul teribil în care a fost implicat Şerban Huidu, dar rănile celor care au suferit pierderi irecuperabile se vindecă greu. 

25 iun. 2014, 13:01
Văduva bărbatului ucis de Şerban Huidu: „Dacă aş fi mai voinică, l-aş omorî cu mâna mea”

Vaduva uneia dintre victimele lui Serban Huidu nu-si mai poate reveni pentru nimic in lume din socul suferit in urma pierderii sotului! Cu orice risc, Elena Balog ar fi in stare sa-l omoare cu propriile maini pe fostul prezentator tv!

„Nu mai stiu de mine. Umblu creanga sa mai uit, dar tot nu pot. Sotul meu este mereu prezent in mintea mea. De curand, m-am mutat si intr-o garsoniera, tocmai pentru ca in vechiul apartament, cu trei camere, faceam atacuri de panica…imi era frica sa mai stau acolo si nici nu-mi permiteam sa-l intretin”, a mai spus ea.

În altă ordine de idei, şeful Poliţiei Rutiere Braşov, comisar şef Claudiu Tămârjan, cel care a instrumentat şi acest caz, a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru trafic de influenţă, instigare la abuz în serviciu şi folosirea, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

Şerban Huidu, BLESTEMAT de soţia uneia dintre victimele sale. Vezi ce i-a urat Elena Balog VIDEO