Victor Ponta, pe Facebook: După „guvernarea zero” urmează să „guvernăm ţara doar cu PuieMonta”?

Victor Ponta susţine că membrii guvernului Cioloş şi liberalii discută doar despre ”voturi şi poziţii pe listă”, în contextul în care în opinia publică s-a vehiculat că mai mulţi miniştri ar putea candida la alegerile parlamentare pe listele PNL. Ponta se întreabă dacă după "guvernarea zero" urmează să "guvernăm ţara doar cu PuieMonta".

23 aug. 2016, 09:09
Victor Ponta, pe Facebook: După „guvernarea zero” urmează să „guvernăm ţara doar cu PuieMonta”?

Totul acum la PNL si Guvernul tehnocrat este doar despre voturi si pozitii pe lista. Chiar si „interesul” pentru Diaspora, despre care nu a mai vorbit nimeni si pentru care nu a mai facut nimeni nimic dupa alegerile din 2014 (cu exceptia legii stupide concepute de Mihai Voicu (PNL) si promulgate de domnul Iohannis care a dus la 8.000 de persoane inscrise pe listele electorale in Diaspora)!!!

Despre guvernarea de anul asta, ZERO/ despre programul de guvernare al PNL + Tehnocrati in 2017, ZERO / si o sa guvernam tara doar cu PuieMonta???

Normal ca oamenii voteaza cu PSD-ALDE ca macar stiu ca guverneaza bine. Ceilati voteaza doar contra si o sa pateasca la fel ca la alegerile locale„, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Replici acide între Victor Ponta şi Traian Băsescu: „Victoraş, iarăşi fugi repede!” VIDEO