Zodia care va câştigă o sumă uriaşă de bani la sfârşitul lunii septembrie

Ea este zodia care la sfârşitul lunii ca avea parte de o fericire imensă! Va avea noroc şi va câştiga o sumă uriaşă de bani care o va ajuta să scape de problemele financiare.

10 sept. 2017, 05:59
Zodia care va câştigă o sumă uriaşă de bani la sfârşitul lunii septembrie

Capricornii vor avea un sfârşit al lunii septembrie de nedescris. Totul se va întâmpla conform dorinţelor pe care şi le-au pus până acum. Există posibilitatea ca un bărbat mai în vârstă să vă propună o afacere din care puteţi câştiga în scurt timp o sumă uriaşă de bani. Trebuie să ştiţi însă, că aceşti bani trebuie cheltuiţi cu mare atenţie pentru că sunt meniţi să vă ajute pentru a scăpa de probleme.

Cu acest prilej, s-ar putea să cunoaşteţi un viitor partener de afaceri. Evitaţi speculaţiile de orice fel! Capricornii pleacă în străinătate, cu afaceri sau la studii. În iubire, au parte de pasiune și, dacă doresc, de aventuri.

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Capricorn anunță noroc în călătorii sau afaceri cu străinii. Până în 22 septembrie, Soarele se va afla în zodia Fecioară și în casa Străinătății din astrograma Capricornilor. Aici vor veni și Marte, planeta Acțiunii, (în 5 septembrie) și Mercur, planeta Călătoriilor (în 10 septembrie).

Această combinație astrală va favoriza călătoriile și afacerile Capricornilor în străinătate și va intensifica interesul acestora pentru alte civilizații și culturi.

Mulți Capricorni vor începe să studieze o limbă străină sau vor concura pentru burse, cursuri sau programe de perfecționare, desfășurate în alte țări.

Veși foarte bune în acest sens pot veni în jurul datei de 6 septembrie, când va fi Lună Plină. Aceasta va influența Casa Comunicării din astrograma Capricornilor. Însă aceeași Lună Plină, care va avea loc în sensibila zodie a Peștilor, poate să provoace și probleme de comunicare, din cauza unor reacții emoționale.

Capricornii extrasensibili ar fi bine să nu își planifice interviuri, negocieri sau alte întâlniri cu caracter profesional în ziua de 6 septembrie. Dar, sensibili sau nu, Capricornii vor avea un aliat de nădejde, în primele 3 săptămâni ale lunii: planeta Venus, aflată în Leu.

Venus în Leu va spori șansele Capricornilor de a primi cadouri valoroase, bonusuri, comisioane și donații. În același timp, va influența, în mod pozitiv, viața amoroasă a Capricornilor, care vor avea parte de multă pasiune și, dacă își vor dori, chiar și de aventuri.

Va aflati in punctul maxim de perceptie a realitatilor referitoare la relatia voastra de iubire astfel ca orice decizie veti lua in aceasta perioada va fi cel mai probabil in cunostinta de cauza, in ciuda unui trend de usoara opozitie pe care l-ati putea resimti indreptat catre voi, asa ca este bine sa va tineti tari pe pozitie indiferent de circumstante.

De multe ori v-ati ajutat de intelegerea superioara asupra problemelor de cuplu pentru a intoarce deciziile in favoarea voastra, dar in aceasta perioada sunteti mai supus suspiciunilor din partea persoanei iubite, asa ca asigurati-va ca nu mai calcati pe bec, daca in trecut ati facut-o.

De fiecare data cand un mic detaliu va scapa in ceea ce priveste programul comun veti fi scos raspunzator si va trebui sa va dublati munca depusa intr-o atmosfera de sacrificiu mai putin recunoscuta, asa ca nu uitati ca un capricorn trebuie sa fie remarcabil atunci cand are de realizat o planificare de concediu spre exemplu.

Rasfatul zilnic se muta in dormitor si mai ales in aceasta perioada veti avea ocazia sa experiementati ale carui idei sunt mai ingenioase, puteti sa va provocati partenera la un mic joc pe aceasta tema pentru a spori diversitatea.
Acolo unde exista multa bucurie si bunastare, nu este garantat ca nu vor aparea niciodata masuri si daca este nevoie de o amenintare din partea partenerei pentru a intelege acest lucru, s-ar putea sa aveti parte de asa ceva in aceasta perioada, fluxul iubirii are alte puncte de sprijin decat regulile generale existente in societate, nu uitati asta !
De multe ori iubirea stinge grijile financiare si chiar daca unul dintre voi se afunda prea mult in astfel de stari demoralizatoare, nu uitati ca o comunicare cu scop de a vindeca temerile existente in alte domenii este intotdeauna un pilon important de sprijin in ceea ce priveste adevarata comuniune dintre doua persoane care se iubesc, asa ca nu ezitati sa puneti umarul la sudarea acestui aspect atunci cand situatia o cere.

Chiar daca in aceasta perioada nu mai faceti fata reprosurilor pe care le primiti la adresa comportamentului vostru de cuplu, nu uitati ca in spatele vorbelor se ascund anumite dorinte ale partenerei pe care , mai ales daca va doriti ca relatia sa continue fara a se transforma intr-un joc de putere, este bine sa incercati sa le deslusiti, pentru a deprinde o imagine corecta asupra problemelor existente si care sa va inspire cu cele mai inspirate decizii.

Sursa: horoscoponline.net