Adrian Năstase îl acuză pe Klaus Iohannis că i-a furat tema de campanie electorală

Publicat: Duminică, 15 Septembrie 2019 13:44 // Actualizat: Duminică, 15 Septembrie 2019 14:06 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Năstase, fostul premier al României, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că i-a preluat tema de campanie pe care a mizat că îl va face preşedinte în 2004.

Foto: digi24.ro

Chiar dacă tema campaniei prezidenţiale din 2004 nu i-a adus funcţia de preşedinte, fiind devansat la numărul de voturi de contracandidatul Traian Băsescu, fosul premier este deranjat şi spune că Klaus Iohannis i-a furat ideea. 

Citeşte şi Ludovic Orban: Klaus Iohannis şi PNL, un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean

"Am constatat ca unul dintre candidatii la prezidentiale – Klaus Iohannis – a preluat tema mea principala de campanie, de la alegerile pentru prezidentiale, din 2004.

Tema preocuparii pentru „normalitate" a fost prezentata in numeroase documente si conferinte pe care le-am sustinut in perioada 2002-2004 si este sintetizata in volumul „Spre normalitate, Guvernarea reformelor. Reforma guvernarii", publicata in 2004, ca suport pentru mesajele mele de campanie. Cartea poate fi accesata on-line si pe site-ul meu.

Iata un fragment din introducere:

Preluarea acestei teme, este oare o recunoastere tardiva din partea actualului presedinte a programului pe care l-am sustinut in 2004? Intrebarea are cu atat mai mult sens cu cat, asa cum ne amintim, Klaus Iohannis, in 2004, l-a votat pe Basescu presedinte!", a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 sep 16:32
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Știi, bă, nene...
( Nu știu ce temă ai avut și nici nu mă interesează când este SIGUR că un grangure a mai dat târcoale cuibului ca să-i mai fure niște ouă)
:
Păcat că ți-a țiuit glontele ăla pe la ureche, se vede, de acum dezgropi băligile făcute cu 5 ani în urmă!

Treaba asta cu TEMA este ca și cea cu plagiatul unei melodii... etc.

Închipuiește-ți că aceleași gânduri le pot avea milioane (mă reduc la atâta ca să cuprindă cerebelu tău încuiat ideea) de persoane, sau este INTERZIS așa
ceva???
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H