Halucinant! Afaceristul din Târgu Jiu, acuzat că a violat și drogat două adolescente, lăsat în libertate. A recunoscut tot: „Eu am fost un nenorocit că am profitat de ea”

Afaceristul din Târgu Jiu, acuzat că a drogat și violat două minore de 14 și 15 ani, este cercetat în stare de libertate, deși și-a recunoscut vina. Victimele adolescente s-au automutilat la aflarea veștii.

19 nov. 2021, 10:22
Halucinant! Afaceristul din Târgu Jiu, acuzat că a violat și drogat două adolescente, lăsat în libertate. A recunoscut tot: „Eu am fost un nenorocit că am profitat de ea”

Afaceristul din Gorj, care a fost acuzat în luna august că a drogat și a violat două minore de 14 și 15 ani, este cercetat în stare de libertate, în urma unei decizii definitive a Tribunalului din Târgu Jiu.

Victimele minore s-au automutilat la aflarea veștii, iar psihologii au confirmat că fetele suferă de depresie severă în urma traumei prin care au trecut și prezintă risc suicidal. Una dintre fete are 150 de taieturi pe corp.

Judecătorii au decis în septembrie plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile. Azi, s-a hotărât ca afaceristul să fie cercetat în stare de libertate.

Afaceristul a fost acuzat că le-a drogat pe fete și apoi a abuzat de ele. Mai mult decât atât el ar fi filmat scenele, pe care ulterior le-a trimis si prietenilor. Imaginile cu minorele abuzate au ajuns în final pe internet.

Bărbatul mai este cercetat pentru pornografie infantilă. Afaceristul în vârstă de 47 de ani a fost filmat, în timp ce întreține relații sexuale cu două minore, la piscina pe care o are, iar imaginile au ajuns pe internet. Faptele ar fi avut loc între 11 și 23 august. Tatăl uneia dintre victime, șef de Cabinet al unui deputat, spune că îl cunoaște de ani buni pe afacerist și că nu îl credea capabil de asemenea fapte.

Conversația telefonică dintre mama uneia dintre victime și afacerist arată că bărbatul în vârstă de 47 de ani nu are niciun regret. Aceste îi recunoaște femeii că a întreținut relații sexuale cu minora de 15 ani.

„Fi-ta era pierdută, asta e, eu am fost un nenoricit că, da, poate am profitat de ea. Mi-a luat mințile”, recunoaște afaceristul într-o înregistrare telefonică cu mama victimei, potrivit unei anchete realitatea.net.

Într-o altă conversație telefonică o altă adolescentă relatează ororile pe care le-a văzut la una dintre petrecerile de la piscină.