Anamaria Prodan bagă spaima în amantele lui Laurenţiu Reghecampf. Mii de reacţii la postare

Sexy-impresara are mare grijă de corpul ei, dar demonstrează că ar putea mult mai mult. Impresara a postat o imagine care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

26 sept. 2021, 22:22
Anamaria Prodan bagă spaima în amantele lui Laurenţiu Reghecampf. Mii de reacţii la postare

Anamaria Prodan are grijă să arate „fit”, dar a demonstrat pe „sacul de box” Alexa că ştie şi să dea cu pumnul. La cel moment, atât presupusul amant, cât şi soţia lui Laurenţiu Reghecampf au spus că impresara a făcut criza de nervi din cauza unor transferuri.

Acum, Anamaria Prodan şi-a pus mănuşile pe box şi a postat imaginea pe Instagram. În câteva ore, imaginea a strâns mii de aprecieri.

Anamaria Prodan, gestul incredibil în plin scandal de divorţ. Întâlnire de taină cu „chirurgul sufletelor” FOTO
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au trecut în ultimele luni prin momente dificile. Pe rând, s-a speculat că amândoi ar fi avut relaţii în afara căsniciei. Despre sexy-impresară s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Dan Alexa, antrenorul pe care îl impresariază, iar despre Laurenţiu Reghecampf s-a spus că s-ar fi iubit cu o vedetă extrem de cunoscută în lumea mondenă.

Anamaria Prodan a răbufnit recent pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”
Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.
„Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Laurenţiu Reghecampf i-ar fi dat deja, conform presei de scandal, un termen soției sale de a apela la divorțul printr-un notar public, iar dacă impresara nu va face nimic în acest sens, atunci el va fi cel care va intenta proces de desfacere a căsătoriei cu ajutorul magistraților.

Cei doi nu mai sunt împreună de peste șase luni, timp în care, impresara a făcut orice ca sa îl poată convinge pe Laurențiu să nu recurgă la acest pas.

„Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred și să înțeleg. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.

Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan  a mai spus că nu ar fi de acord cu o astfel de decizie radicală. ”Nu. Nici unul dintre copii nu ar accepta. Până nu aș avea certitudinea că nu mai poate fi făcut nimic, nu aș divorța! Eu cred cu tărie că totul va trece. Dacă soțul meu vrea sa plece cu orice gură de aur sau orice altceva mai departe este treaba lui. Este decizia fiecărui om să-si aleagă drumul în viață!”, a afirmat Anamaria.