Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf: „Tăntălăul meu soţ urlă în gura mare”

Anamaria Prodan a comentat declarațiile pe care mama Asianei, Silvana Peng le-a oferit în presă și i-a transmis acesteia că nu cunoaște situația de acum 13 ani dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

19 ian. 2022, 09:02
Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf: „Tăntălăul meu soţ urlă în gura mare”

Anamaria Prodan i-a răspuns Silvanei Peng, cuscra lui Reghe, care i-a reamintit că și ea a fost în locul Corinei Caciuc, acum 13 ani, când s-a băgat în căsnicia antrenorului. Prodanca susține că mama Asianei Peng nu știe despre ce vorbește când spune că ea l-ar fi despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta lui soție, Mariana Pfeiffer.

Doamna Peng mă confundă! Probabil a stat în China și nu știe situația lui Reghe de acum 13 ani. Tăntălăul meu soț urla în gura mare că am învățat-o pe doamna Peng să-l facă de râs!

Eu ca mamă nu-s de acord cu ce face Reghe! O fată crescută în cultura chinezească nu are cum să stea în lumea lui Reghe, nu are cum să stea lângă așa ceva sau să fie asociată cu așa ceva”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

În urma acuzațiilor făcute de Laurențiu Reghecampf, acelea că, Anamaria Prodan s-ar fi aliat cu Silvana Peng pentru a-l desființa, sexy impresara a declarat că nici nu o cunoaște pe mama Asianei Peng personal.

Mama Asianei Peng: Anamaria Prodan era pe post de Caciuc acum 13 ani

Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, amantele, femeile și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri.

Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva!

Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc! A uitat probabil că a despărțit o familie!‘, a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.

Reacția lui Laurenţiu Reghecampf, după ce „cuscra” lui, mama Asianei Peng, l-a atacat dur: „Face jocul dezgustător al fostei mele soții”
Laurențiu Reghecampf și-a justificat reacția, spunând că nu ar fi postat acest mesaj, dacă nu ar fi considerat că i-ar i neîndreptățită familia. Antrenorul Universității Cariova a precizat că Asiana Peng face parte din familia lui și că atât el, iubita lui, cât și Luca, îi oferă iubire și respect. În plus, a spus despre Silvana Peng că ar fi „consimțit să facă jocul dezgustător’ al Anamariei Prodan, pe care o numește „fosta lui soție’.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Eu mi-am ales singură bărbaţii!”. Cum a debutat relaţia cu Adrian Mutu
„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.’, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

În ciuda „înțepăturilor’ mamei Asianei Peng, Laurențiu Reghecampf a spus că nu o judecă. A luat această decizie, spunând că, poate, în trecut, a greșit și el, atunci când ar fi fost influențat de alte persoane. Reghe a mai precizat că i-ar plăcea să creadă că Silvana Peng nu se regăsește în cele spuse în interviu și că ele ar fi doar „rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva’.

Anamaria Prodan, desfiinţată de „cuscra” lui Reghecampf. „A uitat, probabil, că a despărțit și ea o familie! Da, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc!”
Pe deasupra, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că e dispus să o ierte pe Silvana Peng, pentru că Asiana nu merită să fie „prinsă la mijloc’. În încheiere, antrenorul a spus despre el și iubita lui, dar și despre Luca și Asiana, că rămân uniți.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ‘prinsă la mijloc’ și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui. În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!’, a continuat el.


loading...
Partenerii noștri