Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitescu, cei trei bucătari celebri care au plecat de la "Chefi la cuțite", s-au întors la Masterchef, la ProTV.

18 apr. 2024, 09:00
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1

Șefii din ProTV sunt foarte optimiști că prezența celor trei chefi în emisiunea Masterchef va crește foarte mult audiențele. Tocmai de aceea, ca să-i convingă să revină la show-ul care i-a făcut celebri, șefii postului tv le-au oferit la schimb sume de bani cu adevărat importante.

Potrivit unor surse, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu erau răsplătiți cu circa 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Și, totuși, în ciuda câștigurilor generoase, cei trei chefi erau nemulțumiți că veneau sume de bani colosale din publicitate, dar la ei nu ajungea nimic.

Citește și Cosmin Seleși, reacție surpriză după ce a primit vestea că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se întorc la Masterchef

Așadar, ProTV a decis să le ofere dublu celor trei chefi ca să-i convingă să plece de la Chefi la Cuțite și să revină la Masterchef, emisiunea care i-a făcut celebri în urmă cu circa 12 ani. Adică, cei trei bucătari ar lua 600.000 de euro pe an la ProTV. Asta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau aproape 20.000 de euro pe lună.

Cu toate că nu au spus niciodată direct că neînțelegerile ar fi apărut de la bani, bucătarii asta au lăsat să se înțeleagă. Ca să nu mai existe astfel de discuții, șefii de la ProTV au făcut în așa fel ca partea financiară să nu mai reprezinte vreun moment o problemă pentru jurați.

Când au decis să renunțe la colaborarea cu Antena 1, cei trei chefi au spus că erau prea obosiți să continue filmările.

„Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm”, a declarat în urmă cu ceva timp chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și Cum arătau cei trei chefi în 2012, la primul sezon MasterChef. Florin Dumitrescu avea doar 24 de ani