Ce sa faci ca sa ai parte de o partidă spectaculosă chiar si fara orgasm

Orgasmul nu e o certitudine, iar marea majoritate a femeilor nu ajunge sa-l aiba la fiecare partida de sex. Site-ul Womanshealthmag.com chiar dezvaluie marturiile multor femei care declara ca, spre a atinge un orgasm, e nevoie ca toate stelele sa se alinieze, si, in plus, de foarte multa concentrare si foarte mult efort fizic. Totusi, mai toate femeile s-au aratat satisfacute si fericite sa stie ca sotii lor au orgasm de fiecare data. Probabil ca toata femeile stiu ca a obtine un orgasm e o treaba destul de dificila. Fara stimulare clitoridiana e usor imposibil sa-l obtii, si orice lucru care poate distrage atentia ucide cu usurinta apropierea de orgasm.

RomaniaTV.net
24 iul. 2019, 11:14
Ce sa faci ca sa ai parte de o partidă spectaculosă chiar si fara orgasm

Iata o serie de sfaturi cu ce si cum sa faci, ca sa te bucuri de sex fara sa astepti neaparat orgasmul.

In primul rand, nu-l mai vana si nu-l mai astepta ca pe ceva obligatoriu, care trebuie sa-si faca aparitia. Cel mai bine ar fi sa nu-ti pese, pur si simplu, daca ai sau nu orgasm. Asta nu inseamna ca daca simti ca se apropie unul, il retii, asa cum retii stranutul, si nici ca daca nu ai unul trebuie sa ajungi sa faci o intreaga discutie cu partenerul pe tema asta. Dar daca pui foarte multa presiune pe propriul corp in timpul sexului, pierzi toata starea de bine, toate senzatiile minunate pe care le poti avea. Sexologii au demonstrat ca femeile pot trece prin mai multe stadii in timpul sexului, de la dorinta pura, la excitare, apoi la un platou, care duce spre orgasm, apoi din noua la stadiul de excitare. Daca te focusezi prea mult cater ultimul punct, lep ierzi pe toate celelalte, care sunt la fel de placute.

Asadar, ai grija sa…
1. Fii excitata, foarte exicitata

Mentine nivelul excitatiei ridicat si pentru cat de mult timp poti, concentrandu-te exclusiv pe corpul tau. Ai grija dinainte sa nu lasi pe langa tine ceva care sa-ti distraga atentia (soneria telefoanelor), fiindca o simpla vibratie poate strica totul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...