Cristina Ciobănașu, deranjată că Vlad Gherman îi scria actualei iubite. Care a fost reacția vedetei

Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria actualei iubite. Reacția actriței i-a amuzat pe fanii din mediul online.

17 aug. 2022, 18:01
Cristina Ciobănașu, deranjată că Vlad Gherman îi scria actualei iubite. Care a fost reacția vedetei

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai frumose și mai longevive cupluri din România. Însă, povestea lor de dragoste nu s-a încheiat așa cum s-a așteptat toată lumea, ci după 8 ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, lovitură uriașă pentru fani: „Este o zi foarte tristă”

Vestea a picat ca un trăsnet pentru fanii lor, dar și pentru cei apropiați, asta pentru că toți de așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, nu să se despartă. Însă, actorii au decis că le este mai bine așa. Însă, la scurt timp după, fiecare și-a făcut o nouă relație, dar asta nu i-a împiedicat să păstreze legătura.

Cris și Vlad au fost văzuți din nou împreună, asta după ce actrița a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu fostul său partener. Dialogul dintre cei doi a făcut deliciul fanilor, mai ales că în discuție a fost adusă și Oana Moșneagu, actuala iubită a lui Vlad.

Într-o pauză de la filmări, Cristina l-a surprins pe actor în timp ce vorbea cu actuala sa iubită. Dialogul dintre cei doi a fost unul, bineînțeles, în spirit de glumă, spre amuzamentul fanilor din mediul online.

„Cristina Ciobănașu: E bine? E bine așa? Nu că am primit reproșuri că postez prea puțin.
Vlad Gherman: Da, e bine, în sfârșit postezi și tu.
Cristina Ciobănașu: I-am zis că eu nu am timp să postez.
Vlad Gherman: Mamă, toată lumea te crede, mă jur.
Cristina Ciobănașu: Chiar nu am timp, uite ce face el, în loc să fie atent la filmare, el stă și postează, dă mesaje.Cu cine vorbești? Cu Oana? Păi Oana nu știe că ai filmare astăzi?
Vlad Gherman: Ba da! A fost la doctor, sărăcuța.’, au sups cei doi actori în timpul filmărilor.

Oana Moșneagu nu pare să fie deranjată de faptul că Vlad petrece foarte mult timp alături de fosta lui iubită. Actrița este foarte activă pe rețelele sociale și a simțit nevoia să răspundă, în cele din  urmă, întrebărilor curioase din partea fanilor fanilor. Aceștia au vrut să afle ce părere are actrița despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta.

Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni’, a declarat Oana Moșneagu.

Citește și Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, în doliu: „Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi”