Fetița Zurli, veste neașteptată despre viața personală după ce a plecat din Gașcă: „Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe”

Vero Căliman, cunoscută drept Fetița Zurli, a postat mai multe imagini interesante pe internet la care fanii nu au putut să rămână indiferenți.

26 mart. 2024, 21:31
Fetița Zurli, veste neașteptată despre viața personală după ce a plecat din Gașcă: „Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe”

Vero Căliman sau Fetița Zurli, așa cum o știe o țară întreagă, a făcut o dezvăluire care i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales după anunțul plecării din Gașca Zurli a ei și a altor doi membri importanți.

Citește și: Lulu Varodi, un nou atac la adresa Mirelei Retegan după ce a părăsit Gașca Zurli: „Modul în care s-a terminat mi s-a părut foarte nedrept și urât”

Fetița Zurli, veste neașteptată despre viața personală după ce a plecat din Gașcă

Vestea că trei dintre actorii care făceau parte din Gașca Zurli și-au dat demisia a surprins pe toată lumea. Cea mai iubită trupă de copii din România a rămas acum fără personajele favorite ale celor mici, însă chiar și așa, în prezent, actorii nu renunță la a fi o gașcă și în afara frumosului proiect și la a-i ține la curent pe fani despre ce se întâmplă în viețile lor.

Acest lucru a făcut și Vero Căliman de curând. Actrița a postat o serie de imagini pe rețelele de socializare din ziua în care cu toții s-au adunat să o sărbătorească pe Andreea Ghiță, una dintre fostele colege.

„Am avut una dintre cele mai frumoase duminici din viața mea. Ne-am adunat fără să ne vorbim prea mult. Am fost la biserică, am băut cafea, am mâncat pizza, ne-am jucat și cel mai important am sărbătorit-o pe iubita noastră @andreea.stefania.ghita! Cele mai importante valori ale vieții sunt familia și prietenii. Punct. Îmi promit să nu mai uit asta niciodată”, a scris Vero Căliman, în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Un detaliu interesant a fost observat de internauți, și anume burtica suspectă a Andreei, care se poate observa în imagini: „Vrăji e însărcinată?”, „E însărcinată??”, „Sarcina ușoară și felicitări pentru bebe”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Fetița Zurli, veste neașteptată despre viața personală după ce a plecat din Gașcă: „Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe”

După ce trei actori importanți din Gașca Zurli, respectiv Vero Căliman (Fetița Zurli), Truli (Răzvan Marina) și Lulu (Ionuț Varodi) au plecat din trupă, fanii acestora le-au făcut o propunere celor mai iubite personaje din trupa de copii. Ca să îi bucure în continuare pe cei mici, aceștia au fost sfătuiți să își facă propria lor trupă de divertisment.

„De ce nu faceți împreună un nou grup? Ar fi o idee bună”, „Ați putea să faceți o gașcă împreună cu o altă denumire… să călătoriți prin lume în continuare și să bucurați mii de copii. Multor generații ați pus zâmbetul pe buze”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Citește și: Gașca Zurli face angajări. Mirela Retegan vrea să o înlocuiască pe Fetița Zurli. Trebuie doar să trimiți o scrisoare de intenție. ”Avem nevoie de mulți oameni”