Horoscop Pavel Globa: Trei zodii norocoase în decembrie, trei zodii care au totul pe tavă în 2022

Celebrul astrolog Pavel Globa a nominalizat trei reprezentanți ai horoscopului care vor avea mult noroc în decembrie. Globa a nominalizat şi zodiile favorizate ale tigrului de apă în 2022.

06 dec. 2021, 23:59
Horoscop Pavel Globa: Trei zodii norocoase în decembrie, trei zodii care au totul pe tavă în 2022

Horoscop Pavel Globa Leu

În viața celor care s-au născut sub acest semn, va veni vremea romantismului și a comunicării cu persoana iubită. Nu va fi de prisos să iei o vacanță și să te încânți cu o excursie la munte. În plus, veștile bune şi cadourile numeroase îl pot înveseli pe Leu.

Scorpion

Într-o relație amoroasă, Scorpionul trebuie să se adapteze. Va veni momentul în care reprezentantul zodiei va obține tot ce își dorește anul acesta. Scorpionii cu familie vor putea simți armonie în sfera amoroasă.

Horoscop decembrie 2021. E luna lor de aur, 4 zodii au succes uriaş. Moş Crăciun vine în fiecare zi cu veşti bune

Horoscop Pavel Globa  Vărsător

Acum, în viața oamenilor care s-au născut sub această constelație, vine momentul în care se ating  toate vârfurile iubirii  Acesta este cel mai bun moment pentru o logodnă sau căsătorie.

Horoscop Pavel Globa: zodiile norocoase din 2022

Anul care vine 2022, conform prognozelor astrologilor, va fi o perioadă incredibilă pentru toți oamenii. Cu toate acestea, unii sunt puțin mai norocoși decât alții. Celebrul astrolog Pavel Glob a nominalizat şi zodiile favorizate ale tigrului de apă.

Berbecul a ocupat primul loc pe lista norocoșilor. Pentru reprezentanții acestei zodii, va veni în sfârșit un moment stabil din punct de vedere financiar. Lucrurile la locul de muncă se vor dovedi cât mai bine posibil, astfel încât să poți atinge un nou nivel de venit. Norocul îl va însoți pe Berbec pe tot parcursul anului.

Horoscop 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa arată că 4 zodii se vor scalda în bogăţie anul viitor
În anul care vine, Gemenii vor experimenta pe deplin cât de bine au făcut înainte. În 2022, vor culege beneficiile activităților tale trecute și se vor bucura de momentul prezent. Atât viața personală, cât și muncă, vor aduce doar emoții pozitive. Iar dacă vrei să schimbi domeniul de activitate, Tigrul te va ajuta.

Balanța va fi, de asemenea, învingătoare pe toate fronturile. Reprezentanții liberi ai semnului vor găsi un partener, vor întemeia o familie. Anul 2022 va fi favorabil pentru achiziții la scară largă – de exemplu, un apartament sau o casă de vis. Tot în 2022, reprezentanții acestei zodii se așteaptă la tranzacții de succes și profituri mari.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.