HOROSCOP SEXUAL: Cât să aştepţi până faci sex cu el, în funcţie de zodia lui

Cedezi de la prima întâlnire sau aştepţi până vă cunoaşteţi mai bine? Zodia lui îţi spune după cât timp poţi face sex cu el astfel încât să nu strici prima impresie.

31 iul. 2013, 09:39
HOROSCOP SEXUAL: Cât să aştepţi până faci sex cu el, în funcţie de zodia lui

Berbec. Acest bărbat pasional este gata de sex chiar şi la o oră după ce te-a cunoscut, iar dacă îi cedezi nu va avea o impresie proastă despre tine.

Deşi nu ai zice, Taurul are vederi destul de largi şi o gândire modernă. Poate să aibă o relaţie fericită, chiar dacă totul a început cu o aventură de o noapte.

Gemeni. Crede că sexul la prima întâlnire este permis bărbaţilor, dar nu şi femeilor serioase, care se respectă. Dacă vrei să ai o relaţie de durată cu el, e bine să aştepţi câteva săptămâni până la prima partidă de sex.

Rac. Sexul este destul de important pentru el, aşa că vrea să vadă cum vă înţelegeţi în pat înainte să începeţi o relaţie serioasă. Însă dacă tu îi respingi avansurile, îţi va respecta dorinţa şi nu te va presa.

Leu. Pe de o parte îl încântă sexul la prima întâlnire, pe de altă parte râde de femeile care fac asta. E gata oricând să sară în pat cu o necunoscută, dar nici în ruptul capului nu ar avea o relaţie cu ea.

Bărbatul din Fecioară nu este de acord cu sexul la prima întâlnire. Nu ar face-o nici el şi nici nu ar avea o relaţie cu o femeie care acceptă aşa ceva.

Balanţa crede că sexul este prea plăcut ca să-l amâni. Cu cât cedezi mai repede, cu atât mai bine pentru el. Părerea lui despre tine nu se va schimba oricum.

Pasionalul Scorpion este gata oricând de sex şi abia aşteaptă să ajungă cu tine în pat. Dar dacă tu preferi să aştepeţi puţin, îţi va respecta dorinţa.

Lipsit de prejudecăţi şi pasional, Săgetătorul poate porni o relaţie de durată de la o aventură de o noapte. Nu îşi schimbă părerea despre tine dacă îi cedezi din prima.

Capricorn. Acest gentleman de modă veche nu va încerca niciodată să te ducă în patul lui de la prima întâlnire. Şi nici tu nu trebuie să-i dai de înţeles că ai fi de acord cu asta pentru că sigur nu va mai vrea să aibă nimic de a face cu tine.

Vărsător. Dacă nu eşti gata să faci sex cu el de la prima întâlnire, atunci la a doua sau a treia ar trebui să fii pregătită. Îi place sexul, este foarte pasional şi nu îi place să aştepte.

Peşti. Dacă vrei o relaţie cu el, trebuie să aştepţi puţin până să ajungi în patul lui şi să fii sigură că experienţa va fi una plăcută şi foarte romantică.


loading...