Marcel Ciolacu, singurul politician fără mască în rândul invitaţilor la recepţia organizată de Ziua Naţională a Franţei

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a fost singura personalitate publică care nu a purtat mască în timpul recepţiei oferite de Ambasada Franţei. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Republicii Franceze.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 11:33

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut o mască de protecţie, pe care a ţinut-o în mână pe toată durata discursurilor oficiale. În schimb, toţi cei din jurul liderului social-democrat au purtat mască de protecţie, conform Ştirileprotv.

Boala de care suferă Marcel Ciolacu. De ce preşedintele PSD nu a purtat mască în Parlament

La mijlocul lunii mai, Marcel Ciolacu a explicat de ce nu a purtat mască în Plenul Camerei Deputaţilor, deşi aceasta trebuie purtată obligatoriu în spaţii închise, aşa cum prevăd normele de prevenire a răspândirii noului coronavirus. 

„Sub formă de glumă, am vrut să transmit că am o suferinţă la nas şi… o să lămurim lucrurile. Am o deviaţie de sept depistată în urma unui control medical efectuat cu ocazia leşinului. Am făcut şi acest control medical”, a afirmat liderul PSD.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Naţională a Franţei. „Sunt convins că România şi Franţa vor acţiona împreună pentru depăşirea crizei”