Michael Schumacher, medicii au făcut încă un anunţ pesimist. Soţia pilotului, de urgenţă la spital

Publicat: Miercuri, 05 Februarie 2014 17:50 // Actualizat: Joi, 06 Februarie 2014 10:41 // Sursa: romaniatv.net

Medicii continuă eforturile de a-l trezi pe Michael Schumacher din comă, iar acest proces este unul extrem de stresant şi înspăimântător pentru familia fostului pilot de Formula 1.

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a fost alături de Michael zi de zi de când s-a întâmplat teribilul accident, în urmă cu cinci săptămâni. Iniţial a stat la un hotel din apropierea spitalului din Grenoble, iar acum parcurge zilnic 175 de kilometri zilnic de la casa din Elveţia până la spital. 

Fanii se roagă pentru Michael Schumacher. Medicii i-au testat reflexele

Alături de ea sunt fratele lui Michael Schumacher, Ralf, dar şi cei doi copii, Gina Marie (16 ani) şi Mick (14 ani), băiatul fiind împreună cu tatăl său la schi când s-a întâmplat accidentul. 

Băiatul este şi el afectat după accidentul în care a fost implicat tatăl său. "Să te trezeşti din comă nu este exact cum vedem în filme. Este un proces care decurge treptat şi care poate dura zile sau chiar săptămâni. Pentru familie, teama iniţială dacă pacientul va supravieţui este înlocuită acum de teama cu privire la recuperarea lui. Cum îşi va reveni şi cum va fi de acum încolo omul pe care îl iubesc!", a spus Luke Griggs, specialist în neurologie, pentru BBC.

Soţia lui Michael Schumacher a chemat toţi prietenii la spital. Momente cruciale pentru pilot

Michael Schumacher ar putea rămâne toată viaţa într-o stare vegetativă persistentă după accidentul de la schi. Asta înseamnă că fostul campion de formula 1 nu va avea activitate mentală conştientă, din cauza unor leziuni ale emisferelor cerebrale. Schumi ar rămâne cu reflexele şi stările de veghe şi de somn. Vestea vine din partea directorului departamentului de urgenţă al spitalului din Hamburg.

Medicii de la Spitalul din Grenoble au spus că Schumacher a reacţionat la reducerea sedativelor puternice care îl menţineau în coma artificială şi fac mai multe teste ca să afle dacă are activitate cerebrală conştientă sau nu.

Citeşte şi Controverse privind coma lui Michael Schumacher

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
accident Michael Schumacher accident schi Corinna Schumacher Michael Schumacher
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 feb 13:32
...width: auto ! important; text-decoration: underline ! important;" title="Click to Continue > by FreeHDSport TV V6.0" target="_blank" href="http://www.romaniatv.net/michael-schumacher_124868.html#">hotel...
06 feb 00:20
...acest proces este unul extrem de stresant şi înspăimântător pentru familia fostului pilot de Formula 1. Citește mai departe…

...
05 feb 17:57
...rel="bookmark">2014

Michael Schumacher, medicii au făcut încă un anunţ pesimist. Soţia pilotului, de urgenţă la spital

Posted by ...
1
EUR
4.7260
RON
22 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H