Mirela Vaida trebuie să se opereze. Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea TV

Mirela Vaida trebuie să se opereze, deoarece este nemulțumită de cum arată nasul ei. Vedeta ar fi la a doua intervenţie chirurgicală de acest fel, în urmă cu 17 ani, a mai făcut o operație de rinoplastie.

27 mai 2021, 15:54
Mirela Vaida trebuie să se opereze. Cu ce problemă se confruntă prezentatoarea TV
Mirela Vaida trebuie să se opereze

Mirela Vaida trebuie să se opereze. Puţină lume ştie că prezentatoarea TV şi-a făcut rinoplastie, pe vremea când era adolescentă, însă spune că nasul ei este în continuare strâmb. Din această cauză, vrea să mai facă o intervenţie, pentru că nu este deloc mulţumită de felul în care arată.

Citeşte şi: Panică la Antena 1. Mirela Vaida a fost atacată din nou la emisiune, de aceeaşi agresoare: „Mă simt urmărită peste tot, amenințată”

Mirela Vaida trebuie să se opereze

M-am nascut cu o deviatie… de sept! Am incercat sa o repar, prin operatie cu „dalta si ciocanul”, in urma cu vreo 17 ani! A iesit si mai stramb! Si uite asa, mi-a fost frica sa mai incerc..”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

După ce i-a făcut o vizită medicului estetician, Mirela Vaida s-a decis să facă o nouă operaţie de rinoplastie, însă nu știe când va avea loc. Intervenţia necesită o perioadă de recuperare post-operatorie, iar ea trebuie să fie prezentă zilnic în platoul emisiunii Acces Direct.

Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!‘, a mai scris Mirela Vaida pe contul personal de Instagram.

Mirela Vaida, apel disperat către premierul Florin Cîţu

Mirela Vaida

face un apel disperat către autorităţi, inclusiv la premierul României, Florin Cîţu, după ce agresoarea Antoanela a încercat să o atace din nou, în acelaşi loc. Vedeta este terifiată şi a ajuns să se teamă pentru viaţa ei, motiv pentru care cere ajutorul instituţiilor public.

Prezentatoarea a vorbit despre teama pe care o trăiește în ultima perioadă, după ce femeia care a atacat-o cu o piatră în platoul Acces Direct și-a făcut din nou apariția astăzi.

Pot să spun că am început să mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care ajung acasă. Atunci când știi că ești moderator și că totul este în mâini tale ai acea forță și, mai ales după un astfel de șoc, am adrenalina aceea care mă ține vie, îmi dă nerv, și mă face să fiu vocală.

În momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine eu sunt doar un om. Și sunt un om extrem de vulnerabil, care de două luni de zile trec printr-o traumă de nedescris pe care am încercat să n-o arăt și sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită.

Acest stat îmi arată că viaţa mea nu contează. Statul român, eu nu sunt duşmanul tău. Vreau să facem echipă. Vreau ca eu să muncesc, să produc taxe şi impozite, iar tu să mă aperi. Fac un apel la procurorul general al României, ce trebuie să fac, să mă apăr?

Aş vrea să îl întreb pe domnul ministru Cîţu, unde greşim noi, când sunăm la 112 şi cerem ajutorul autorităţile şi ni se răspunde:”Lasă, că nu ai păţit nimic!”. Ce putem face noi, mai mult decât să ne apărăm pe cale legală” a declarat Mirela Vaida.