Moarte misterioasă în Călărași! Fiica unui polițist, în vârstă de 26 de ani, găsită moartă în gară. Prezenta leziuni grave la nivelul capului

Fiica unui polițist, în vârstă de 26 de ani, găsită moartă în gară. Andreea Ioniță a fost puternic lovită la cap, la o distanță de 20 metri de Gara Ciulnița. Ea se întorcea de la Constanța, iar în jurul orei 23:00, cu doar câteva minute înainte să ajungă în Ciulnița vorbea prin apel video cu sora ei.

07 sept. 2023, 13:10
Moarte misterioasă în Călărași! Fiica unui polițist, în vârstă de 26 de ani, găsită moartă în gară. Prezenta leziuni grave la nivelul capului

Fiica unui polițist, în vârstă de 26 de ani, găsită moartă în gară. Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași se concentrează asupra unui incident tragic, care a avut loc aproape de mijlocul nopții.

Din păcate, Andreea Ioniță a fost găsită decedată în urma unei lovituri puternice la cap.

Citește și: O polițistă de 28 de ani a murit la câteva ore după ziua de naștere: „Drum lin, în sus spre stele, dragă colegă!”. Alexandrina suferea de o boală gravă

Fiica unui polițist, în vârstă de 26 de ani, găsită moartă în gară

Conform unui comunicat de presă al polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița, oamenii legii au fost sesizați la 6 septembrie de către un bărbat că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare.

Tot noaptea trecută, în jurul orei 21:20, ISU Călărași a intervenit la o altă solicitare în Sărulești Gară, acolo unde un tânăr de 24 de ani din Teleorman a fost lovit de tren, după ce a fost surprins pe calea ferată. Tânărul nu a mai putut fi salvat.

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului.

Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare.” – precizează IPJ Călărași, la solicitarea presei.