Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30: Nu am reușit în 27 de ani să îi conving că e părul meu!

Neti Sandu a fost invitată în emisiunea ”La Măruță” pentru a celebra ziua sa. Vedeta PRO TV a vorbit despre cum și-a început cariera de astrolog și care au fost marile sale încercări.

27 nov. 2021, 12:49
Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30: Nu am reușit în 27 de ani să îi conving că e părul meu!

Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. Pentru faptul că Neti Sandu are un păr atât de frumos și mereu perfect aranjat, mulți au crezut că vedeta poartă perucă. Vedeta a fost chiar hărțuită pe stradă de un individ care voia să îi veridice podoaba capilară.

Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. Anunțul făcut de celbra asroloagă

”Din 1993 fac horoscoape, dar m-am apucat din 1990 să învăț. Până atunci, am lucrat la bibliotecă. Se terminise facultatea, mă plictisisem și voiam să învăț. Așa că m-am apucat de astrologie și s-a terminat cu bine. Cel mai grozav lucru e faptul că nu am avut senzația că vin la serviciu pentru că nu făceam nimic, știam asta. Era un hobby pe care îl practicam în fiecare zi, aceasta era natura serviciului. Au trecut mulți ani până m-am familiarizat cu sentimentul că sunt cunoscută.

Prima dată nu aveam senzația de feed-back dar au venit operatorii cu bilețele din țară și îmi spuneau că am mulți fani în țară, erau saci de scrisori. Trebuia să gestionez toată situația asta. Nu m-am hotărât ușor, aveam 38 de ani și nu am crezut că mă vor păstra pentru că restul aveau vreo 18 ani, ei spuneau să vin să semneze contractul pentru emisiune. Am ajuns la Terapie, era normal. M-am dus pentru că se acumulase multe lucruri și aveam nevoie de un tonus.

Toată lumea zice că nu e părul meu. E această problemă, dar după atâția ani auzind vecinii că nu e părul meu, s-a oprit o vecină la un moment dat și mi-a zis să nu mă supăr pe ea dar să îi spun dacă e părul meu. I-am zis atunci că mă știe de atâția ani, cum să întrebe așa ceva. Nu am reușit în 27 de ani să îi conving că e părul meu. Eu mă trezesc la două în fiecare dimineață, să mă pregătesc”, a declarat Neti Sandu.

Citește și: Motivul pentru care Neti Sandu nu-şi schimbă tunsoarea: „Dacă există o metodă ca eu să-mi fac părul să stea perfect, de ce să fac să fie altfel?”