O blondă celebră şi-a făcut apariţia la un eveniment monden fără lenjerie intimă GALERIE FOTO

A fost petrecere mare în weekend, într-un club din Essex, Marea Britanie. Prezentatoarea Sophie Kasaei (28 de ani) şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar cele mai cunoscute starlete din regat au făcut coadă la uşa pub-ului.

14 nov. 2017, 09:36

De departe, cea mai sexy apariţie a fost cea a lui Amber Turner (24 de ani), scrie click.ro. Blondina cunoscută pentru apariţiile din reality show-uri, dar şi din serialul Towie, a lăsat audienţa cu gura căscată atunci când a intrat în club.

Citeşte şi De ce lenjeria are material dublu în zona intimă? Puţină lume ştie secretul ăsta!

Blondina a ales o rochie mulată, cu o crăpătură imensă pe picior. Însă nu rochia sexy i-a uimit pe petrecăreţi, ci faptul că tânăra nu purta chiloţi.

Lipsită de inhibiţii, Amber a păşit mândră prin faţa fotoreporterilor aflaţi în faţa clubului. Blonda şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de sandale argintii şi un clutch.

Citeşte şi Ar trebui să porţi lenjerie intimă în timpul somnului? Rezultatele interesante ale unor studii

Bronzată şi cu forme voluptoase, Amber arăta spectaculos în rochie albastră. Şliţul din faţă se termina undeva la nivelul abdomenului, dezvelindu-i complet piciorul şi scoţând în evidenţă faptul că nu purta lenjerie intimă.

Nu ştim dacă blondina a ieşit pe ringul de dans, însă dacă a făcut-o le-a oferit cu siguranţă imagini incendiare celor prezenţi.


loading...