POVESTE ADEVĂRATĂ. „Cea mai bună prietenă a mea s-a căsătorit cu bărbatul care m-a violat” FOTO

Viaţa unei viitoare domnişoare de onoare, care aştepta cu sufletul la gură nunta celei mai bune prietene, a fost distrusă după ce logodnicul viitoarei mirese a violat-o. Drama ei nu a impresionat-o pe cea care îi era precum o soră. Aceasta a ales să rămână în continuare alături de violator, cu care s-a căsătorit.

19 sept. 2015, 13:01
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Cea mai bună prietenă a mea s-a căsătorit cu bărbatul care m-a violat” FOTO

Viaţa victimei lui Daniel Howard, cadru medical în Armata Regală, a fost distrusă după ce a fost siluită de logodnicul celei mai bune prietene, April, şi respinsă de aceasta, care a ales să îl creadă pe bărbatul iubit, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi O tânără din Dolj, răpită şi violată de trei bărbaţi

„Trebuia să avem copii în acelaşi timp, să îi creştem împreună. Am mărturisit în primul rând pentru a proteja pe ea. Nu puteam sta la nunta ei, comportându-mă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Tot grupul nostru de prieteni s-a întors atunci împotriva mea”, a declarat tânăra, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Atacul a avut loc în casa lui Howard, din Darlington, Marea Britanie. Bărbatul a părăsit patul pe care îl împărţea cu logodnica lui, April, şi a mers în camera alăturată, în care dormea prietena acesteia, pe care a violat-o. Terifiată, tânăra, acum în vârstă de 26 de ani, a încercat să îl sune pe prietenul ei, dar acesta avea telefonul închis.

A mers singură la spital, de unde asistentele au anunţat poliţia. Iubitul victimei, despre care aceasta spune că a fost principalul ei sprijin, s-a sinucis la scurt timp după tragedie. „S-a simţit parţial responsabil pentru ce mi s-a întâmplat, pentru că a avut telefonul închis. Niciodată nu s-a iertat pentru asta. Se îngrijora de fiecare dată când mergeam undeva, iar ce mi s-a întâmplat ne-a distrus, până la urmă, relaţia. S-a sinucis la câteva luni după ce ne-am despărţit. Violul m-a transformat într-o iubiă de coşmar. Nu ar fi trebuit ca el să suporte toate astea”, mărturiseşte femeia.

Citeşte şi A renunţat la o carieră pe Wall Street pentru industria filmelor pentru adulţi

Daniel Howard a negat acuzaţiile care i s-au adus, susţinând că acuzaţiile care i se aduc sunt doar o încercare de a-i distruge viaţa, cauzată de gelozia obsesivă a victimei. Bărbatul a declarat că femeia s-a folosit de o jucărie sexuală pe care el o folosise pentru a-i impregna mostre de ADN pe lenjeria sa intimă.

Acesta a fost condamnat la şapte ani de închisoare. April şi Howard s-au căsătorit înainte ca violatorul să fie încarcerat. „Nu o să înţeleg niciodată de ce s-a întâmplat acest lucru, pentru că el o iubeşte. O bună bucată de vreme, înainet să merg la psiholog, m-a învinuit. Înainte de viol, eram pregătită să îmi cumpăr o casă şi mă mut singură, dar acum îmi este teamă să fac acest pas. Mă simt distrusă”, a mai declarat femeia.