Psihologul Verdi, despre violatorii din Vaslui: Abuzul se învaţă. În spatele acestei brute, este o mare frică

Cazul fetei violate la Vaslui de şapte tineri a revoltat România, iar acum se cere pedepsirea vinovaţilor. Este greu de înţeles cum au putut nişte tineri să dea dovadă de atâta crizime. Au sechestrat, violat şi batjocorit într-un mod barbar o adolescentă. 

23 iul. 2015, 08:06
Psihologul Verdi, despre violatorii din Vaslui: Abuzul se învaţă. În spatele acestei brute, este o mare frică

Într-o seară de noiembrie, în urmă cu 8 luni, o fata de numai 17 ani a trăit cea mai cumplită dramă. Fata terminase orele şi se întorcea acasă, într-un sat aflat la 5 kilometri distanţă de oraşul Vaslui când un consătean care era cu maşina s-a oferit să o ducă acasă. Adolescenta a acceptat pentru că-l cunoştea, însă ce a urmat este de neimaginat. Tânărul a dus-o pe un câmp şi şi-a chemat prietenii. Acolo au violat-o ore în şir şi au supus-o la perversiuni.

În pielea goala, în mijlocul unui şes pustiu, fata a fost îngenunchiată la propriu. Plângând, fata l-a implorat să îşi facă milă şi să o ducă acasă. Însă ei au continuat orgia.

„Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”, le-a declarat victima anchetatorilor.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că în cele trei ore în care a fost ţinta orgilor sexuale, eleva de 17 ani a fost sunată de nu mai puţin de 60 de ori, de părinţi, prieteni şi colegi.

Psihologul Maria Verdi a vorbit despre agresivitatea de care au dat dovadă cei 7 adolescenţi din Vaslui precizând că astfel de nenorociri se întâmplă în primul rând din cauza lipsei de educaţie. Specialistul spune că relatia sexuala este pentru orice fiinţă umană o relaţie intimă.

  • „Vârsta la care ea ar fi bine să înceapă este etapa maturizarii: biologice si emotionale. Educatia sexuala se face in familie, la scoala. Daca parintii nu au timp sa-si pregateasca copilul si pentru viata intima, acestia vor lua informatii din mediul online, media, de la colegi, prieteni. In necunoasterea lor, preiau ca bun un comportament nesanatos.. Pe un fond de teribilism si consum de energizante, pot oricand deveni agresori”. MARIA VERDI

„Cei care se transforma in violatori sunt copii fara copilarie, crescuti fara limite sau abuzati fizic, verbal. Bataia, injuratura, pedeapsa au fost invatate pe parcurs. Abuzul se invata, nu te nasti cu el. Este implementat la nivel neuronal ca orice comportament”, a spus psihologul Maria Verdi pentru RomaniaTV.net.

Desi pare incredibil, cei şapte violatori continuă să îşi bată joc de victima lor. Pe paginile lor de Facebook, prietenii infractorilor îşi arată susţinerea pentru ei şi spun că totul a fost o partidă de sex-surpriză. Indivizii au avut o atitudine sfidătoare încă de la început. Recent, unul dintre ei s-a declarat mândru de ce a făcut. „Eu sunt mândru de ce am făcut. De tot ce am făcut”, a spus unul dintre violatori.

In spatele acestei brute, este o mare frica, o mare neputinta care se transforma pe parcurs intr-o mare violenta, dorinta de razbunare, abuz. Initial el abuzeaza verbal, devine agresiv, iar agresivitatea negestionata si necorijata duce mai departe la comportamente deviante. Adolescentul care primeste o educatie sexuala corecta in familie, devine adultul cu viata de cuplu normala. Prima experienta sexuala in viata oricarei fiinte umane este cea mai importanta pentru viata intima. Momentul optim se desfasoara in siguranta, cu persoana iubita, in locul si la timpul stabilit de cei doi. Nu in grup”, mai spune Verdi.

Cei 7 indivizi au fost arestaţi la scurt timp după viol, însă în aprilie au ieşit din arestul preventiv şi acum sunt cercetaţi sub control judiciar. Decizia magistraţilor a şocat opinia publică, mai ales că nici procurorii nu au contestat-o.

Cazul fetei violate la Vaslui de şapte tineri a revoltat România, iar acum se cere pedepsirea vinovaţilor. RomaniaTV.netpropune cititorilor să fie judecătorii celor şapte brute şi să aleagă pedeapsa pe care consideră că o merită violatorii din Vaslui.

SPUNE AICI CE PEDEAPSĂ crezi că MERITĂ cei şapte băieţi

VEZI ŞI:

Ce le transmite Adrian Corduneanu celor 7 VIOLATORI din Vaslui: Băi, animalelor, dacă vă prind, vă…

Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: „Fata e de vină, a distrus şapte familii”

IMAGINI EXPLICITE descoperite de ANCHETATORI în telefonul unuia dintre tinerii violatori ai fetei din Vaslui

Victor Ponta, atac dur la justiţie, după violul din Vaslui: Dacă nu se află în presă, infractorii stau acasă

Mărturii cutremurătoare în cazul violului de la Vaslui: „Fata mea…”