Radu Mazăre face dezvăluiri: Guvernul Boc a schimbat legea pentru a favoriza Exxon Mobil VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 10 Martie 2012 11:55 // Actualizat: Sâmbătă, 10 Martie 2012 12:36 // Sursa: RTV.net

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că Guvernul Boc a schimbat legea construcţiilor pentru a favoriza Exxon Mobil, compania care se va ocupa de forajele din Marea Neagră. Mazăre a declarat în exclusivitate la România TV că legea a fost modificată pentru a permite exploatările subacvatice fără a fi necesară o autorizaţie.

"Au modificat legea construcţiilor acum 2 luni şi au scos obligativitatea eliberării autorizaţiei de construcţie pentru exploatările submarine... dumneavoastră ştiţi povestea asta? Anul trecut, prin ordonanţă de urgenţă PDL, Udrea şi Băsescu au scos cuvântul subacvatice din lege... pur şi simplu l-au scos... pentru ca ulterior să vină domnii să descopere şi să facă foraje în Marea Neagră. Adică, în vreme ce tăiem salarii şi tăiem drepturi în România, noi scutim de la plata unor taxe pe cei de la Exxon Mobil", a declarat Mazăre, la România TV.


Mazăre a mai adăugat că schimbarea legii face parte dintr-o înţelegere la nivel înalt. "Nimic nu este întâmplător... asta vrea să ne ducă cu gândul că e un aranjament la nivel înalt ... acum nu ştiu dacă e pe bani sau susţinere...  Cine forează aici? Nu forează americanii? Nu apare mereu ambasadorul american să spună ce măsuri bune ia Băsescu? Ce bun e guvernul şamd?", a mai spus Radu Mazăre, primarul Constanţei.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Exxon Mobil forari Marea Neagră primar Constanţa Radu Mazăre
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
11 mar 08:22
Răspunde | Votează email 0 email
romanu' lu' peste
Ba problema nu este cu Mazare, problema este daca baietii ( si fata) au facut un avantaj americanilor pentru ceva ( bani sau sprijin politic)
indiferent de unde te'ai uita (stanga-dreapta)se pare ca au cam dat verde la Exxon pe "gratis"
hai mai PDL-acilor bagati o justificare, ceva cu opozitia care este devina.
10 mar 19:01
Răspunde | Votează email 1 email
ionel
lupuleeeeeeeeee!!
10 mar 16:42
Răspunde | Votează email 2 email
GICU
stai sa vezi jafule cand justitia asta comunista ,v-a esi la pensie . sa vezi cum iti pune si tie la dispozitie o celula . ca prea multe bube ai.
1
EUR
4.7556
RON
20 Oct
noapte 9 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H