Reghe, imagine emoţionantă cu fiul nou-născut. Antrenorul este topit după micuţul Liam

Reghe, imagine emoţionantă cu fiul nou-născut. Antrenorul trece prin cele mai frumoase momente din viaţa lui, după nişte luni grele şi agitate, în care a fost implicat într-un scandal monstru.

25 mai 2022, 08:35
Reghe, imagine emoţionantă cu fiul nou-născut. Antrenorul este topit după micuţul Liam
Reghe, imagine emoţionantă cu fiul nou-născut

Reghe, imagine emoţionantă cu fiul nou-născut. Deşi se află în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan, care pare că nu se sfârşeşte curând, antrenorul Craiovei se bucură de cele mai frumoase momente. În urmă cu câteva zile, Corina Caciuc a născut un băieţel perfect sănătos, iar părinţii sunt în culmea fericirii.

Citeşte şi: Primul bărbat cu care Anamaria Prodan s-a afişat după ce Reghe a devenit tată: „Viaţa este prea scurtă şi prea frumoasă să fie trăită în genunchi ca fraierii”

Reghe, imagine emoţionantă cu fiul nou-născut

Bucuria lui Reghe a fost împărtăşită şi pe reţelele de socializare, care a postat pe contul personal de socializare o imagine adorabilă cu fiul său și al Corinei Caciuc. În fotografie se poate observa că micuțul poartă un body alb, pe care este scris un mesaj înduioșător: ,,Îl iubesc pe tati„.

Reghecampf a dat tag în fotografia cu Liam, fiului său cel mare, Luca, dar și Corinei Caciuc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Gestul Anamariei Prodan după ce Corina Caciuc a născut

După ce a aflat de nașterea celui de-al treilea băiat de-ai lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a transmis acestuia un mesaj. Anamaria Prodan a declarat că îi dorește antrenorului să aibă și mai mulți copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei! „Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Iar astăzi, pentru a le arăta tuturor că e foarte bine și a lăsat trecutul în urmă, Anamaria Prodan a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, alături de un tânăr misterios. În descrierea imaginii ea a scris „timp pentru familie”. Putem deduce de aici că e vorba de un prieten apropiat de-ai ei cu care își petrece timpul. În ultima vreme, impresara se pozează des alături de prietenii ei și le arată fanilor cât de bine se distrează fără Reghecampf. Se ține de sală, merge la tot felul de petreceri mondene și evenimente, și-a lansat propriul parfum și se bucură de copii.


loading...
Partenerii noștri