Reghe şi iubita lui au aflat sexul copilului. Bebeluşul se va naşte în luna mai

Reghe şi iubita lui au aflat sexul copilului. Antrenorul Universitatei Craiova şi Corina Caciuc trăiesc o poveste de dragoste, care a devenit publică, iar rodul iubirii dintre ei urmează să apară în viaţa lor în luna mai a anului viitor.

11 nov. 2021, 09:53
Reghe şi iubita lui au aflat sexul copilului. Bebeluşul se va naşte în luna mai
Reghe şi iubita lui au aflat sexul copilului

Reghe şi iubita lui au aflat sexul copilului. Corina este însărcinată în aproape 12 săptămâni și, așa cum e recomandat de medici, efectuează ecografiile de morfologie, specifice fiecărei etape a sarcinii.

Reghe şi iubita lui au aflat sexul copilului

La ultimul control la care tânăra a fost, a aflat că sunt șanse de 80% ca bebelușul să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Iar acest lucru se va întâmpla peste câteva zile, mai exact vineri, scrie Cancan.ro.

Privind data naşterii, Corina Caciuc va aduce pe lume bebeluşul în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii. Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Jr., rezultat din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Cum arăta amanta lui Reghe înainte de operaţiile estetice. Corina Bilcon era o fată simplă din provincie

Cine este Corina Caciuc?

Părinții Corinei sunt Caciuc I. Și Caciuc A., doi oameni simpli care au venit la Deva, cu mulți ani în urmă, pentru o viață mai bună. Ei provin dintr-o localitate din județul Botoșani, însă s-au stabilit în Hunedoara alături de mai mulți membri ai familiei, cu mai mulți ani în urmă.

Corina este licențiată în management, studiile efectuându-le la o universitate din Dubai și finalizându-le în România. De asemenea, ea are un master în afaceri pe care l-a obținut la Cambridge.

Conform informațiilor apărute în presă, Corina Caciuc ar deține în prezent o funcție de conducere la o companie mare, care derulează afaceri pe ruta China – România.

Povestea Corinei seamănă până la un punct cu cea a lui Reghecampf, care s-a născut, de asemenea, într-un oraș de provinicie (Târgoviște) și a reușit să-și găsească drumul în viață cu ajutorul fotbalului. El a povestit că a avut o copilărie fericită, însă a resimițit din plin criza alimentară din perioada comunistă.

Am prins vremurile în care se cumpărau lucruri de la magazin pe bază de cartelă. Cartonașul ăla pe care luam pâine, zăhăr, ulei, mălai și altele. Nu am cum să uit când primeam banane verzi și le puneam pe dulap, să se coacă.

Abia așteptam să se facă bune și gustoase, să le mănânc. Astea au fost vremurile. Eu le-am trăit și eram atât de fericit când veneau în vizită rudele și prietenii și-mi aduceau banane și portocale”, a povestit Laurențiu Reghecampf într-un inteviu, în urmă cu câțiva ani.


loading...
Partenerii noștri