Scandalul dat uitării dintre Florin Dumitrescu și Alex Dima, de la „România, Te Iubesc”.

Scandalul uitat dintre Florin Dumitrescu și Alex Dima, de la "România, Te Iubesc". Cei doi au fost mult timp la cuțite.

03 mai 2024, 10:46
Scandalul dat uitării dintre Florin Dumitrescu și Alex Dima, de la „România, Te Iubesc”.

Scandalul dat uitării dintre chef Florin Dumitrescu și Alex Dima, de la „România, Te Iubesc”. lorin Dumitrescu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari din România și alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu formează cea mai iubită echipă ce chefi din showbiz.

Florin Dumitrescu și Alex Dima, scandal la cuțite

Cei trei chefi au fost implicați de-a lungul timpului în două proiecte TV de mare anvergură. Cu toate acestea, puțini își mai aduc aminte de scandalul uriaș care a ținut primele pagini ale ziarelor, în urmă cu câțiva ani.

Este vorba despre conflictul dintre Florin Dumitrescu și Alex Dima, reporterul de la „România, te iubesc!”, participant la una dintre ediții. Chef Dumitrescu i-a atras atenția lui Alex Dima că a pregătit un preparat din carne de pui care nu este complet gătit. De la acest moment, situația dintre Chef Dumitrescu și Alex Dima a degenerat rapid.

Fără să stea prea mult pe gânduri chef-ul a răbufnit în direct, iar între cei doi a avut loc un schimb de replici care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii lor.

„Alex, ai ajuns exact în situația în care sunt unii care lucrează când te duci tu la ei și faci reportaje. Și dai cu ei de pământ. Acum vin eu și dau cu tine de pământ, că dai carne cruda la oameni, bai, omule!”, i-a atras atenția Chef Dumitrescu lui Dima.

Acesta din urmă, convins că mâncarea lui a fost bine făcută a gustat din preparat, moment în care chef-ul i-a atras atenția într-un mod jignitor.

Citește și: Diferența de vârstă dintre Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina. ”Mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă”

„Nu mai mânca, pentru că ți se face rău, dementule!”, a strigat Florin Dumitrescu.

Deranjat de această remarcă, reporterul de la ”România te iubesc” i-a dat imediat replica: „Auzi, Chef? Eu nu te-am făcut dement! Cere-ți scuze!”

Din fericire, conflictul dintre cei doi s-a încheiat repede. Chiar Florin Dumitrescu a îngropat securea războiului și și-a cerut scuze.

„Bine, îmi cer scuze ca te-am făcut dement, dar nu mai mânca niciodată în viața ta carne de pui crudă, că o sa intri în spital”, a spus Florin Dumitrescu.

Citește și: Florin Dumitrescu n-a mai vrut să ascundă nimic! Răbufnirea de proporții a lăsat pe toată lumea mască: „E o cretinătate! E toxic!”