Tânăr de 19 ani, reţinut după ce a bătut, violat şi ucis o bătrână

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Olt, a fost reţinut după ce a bătut, violat şi ucis o bătrână de 98 de ani. Băiatul se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope şi intrase în casa femeii pentru a-i fura banii. 

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 08:26
Tânăr de 19 ani, reţinut după ce a bătut, violat şi ucis o bătrână

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în noaptea de 1/2 septembrie, procurorii au reţinut pentru 24 de ore un tânâr de 19 ani din comuna Vultureşti, satul Valea lui Alb, pentru tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat şi viol.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 30/31 august, pe fondul consumului de anumite substanţe (posibil ţigară/joint), tânărul a pătruns fără drept în curtea şi locuinţa unei femei de 98 de ani, din comuna Vultureşti.

„Profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) şi stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenţia de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii şi picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeaşi stare de vulnerabilitate a victimei, a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care victima se folosea pentru deplasare, iar, în final, a sugrumat victima cu consecinţa fracturii de os hioid, fapt ce determinat decesul, conform concluziilor preliminare întocmite de către SJML Olt”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Tânărul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Un bărbat care transporta persoane în Capitală a fost arestat preventiv pentru două tentative de viol


loading...