Ce culoare de păr ţi se potriveşte, în funcţie de nuanţa naturală

Atunci când îţi doreşti o nouă coafură ai în vedere şi alegerea unei alte nuanţe. Unele femei optează pentru nuanţe diametral opuse: de la blond la brunet sau de la roşcat la şaten închis.

27 iun. 2014, 07:59
Ce culoare de păr ţi se potriveşte, în funcţie de nuanţa naturală

Te tenteaza  o asemenea schimbare? Pentru a nu da gres in alegerea nuantelor trebuie sa  alegi culoarea care te avantajeaza.

Blond: amestec de nuante

Nuantele cat mai naturale de blond, cat si blondul platinat sunt si ele la mare cautare. Daca esti blonda, atunci pastreaza-ti nuanta naturala si da luminozitate parului tau cu suvite in tonuri mai inchise si mai deschise.

Citeşte şi Coafuri sexy care îi înnebunesc pe bărbaţi

Daca parul tau nu este blond  atunci alege mai multe nuante ale aceleiasi culori in locul uneia singure pentru a face culoarea sa para naturala. Blondul natural sau nuantele de blond inchis sunt alegerea perfecta daca ai tenul deschis, iar tonurile de auriu si caramel sunt ideale pentru tenul inchis.

Castaniu inchis: aspect natural

Daca nu esti inca pregatita sa faci o schimbare majora, poti sa apelezi la un castaniu inchis cu nuante ciocolatii. Nuantele inchise de castaniu te vor ajuta sa iesi in evidenta si  sa ai o culoare naturala.

Continuarea pe Lyla.ro.