Dan Diaconescu, coleg de penitenciar cu Cristian Cioacă?

Condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, fostul patron al defunctului OTV a cerut să fie mutat din Penitenciarul Rahova, din cauza spațiului prea mic. Una dintre variante este să fie dus la Colibași, acolo unde, culmea, este închis Cioacă, cel pe care l-a băgat după gratii după ”serialul” Elodia.

04 mai 2015, 12:41

Închis pentru șantajarea unui primar, Dan Diaconescu le-a mărturisit apropiaților că s-a adaptat rapid la viața de după gratii și este mulțumit inclusiv de colegii de celula. Semn că îi „priește” a dovedit-o și faptul că s-a îngrășat aproape 10 kilograme.

Cum orice minune ține doar trei zile, sau trei luni, după caz, Diaconescu a început să strâmbe din nas și acum spune că are o problemă cu intimitate și chiar și-ar dori puțin mai mult spațiu. Motiv pentru care a făcut o cerere de strămutare.

Acum vine surpriza cea mai mare printre varientele luate în calcul se află și penitenciarul Colibași, acolo unde se află închis fostul polițist Cristian Cioacă, omul pe care fostul patron OTV l-a acuzat de uciderea Elodiei.
Un alt amănunt incredibil pe care l-am aflat îl constituie şi faptul că Diaconescu şi soţia lui s-au ferit ca fiica lor în vârstă de 9 ani să afle că el este la închisoare. I s-a spus că tatăl ei este plecat pentru o vreme, la muncă, dar se va întoarce, scrie libertatea.ro.