Eleva din Botoşani, găsită MOARTĂ în casă, S-A SINUCIS. Ce MESAJ a postat pe Facebook înainte de tragedie

O elevă de 16 ani din Botoşani şi-a pus capăt zilelor. Ea a fost descoperită fără suflare de un tânăr cu care stătea în chirie, informează România TV. Fata şi-a anunţat moartea pe Facebook, dar nimeni nu a luat-o în seamă.

24 apr. 2015, 14:24
Eleva din Botoşani, găsită MOARTĂ în casă, S-A SINUCIS. Ce MESAJ a postat pe Facebook înainte de tragedie

Ioana avea 16 ani şi o viaţă înainte. Locuia cu chirie într-un apartament împreună cu un tânăr, dar fiecare era cu viaţa lui. Ea avea un prieten de care era extrem de îndrăgostită.

Colegul de apartament a plecat dimineaţa. A lăsat-o pe Ioana în pat, dormind. Când s-a întors acasă i s-a părut ciudat să o găsească în aceeaşi poziţie. Ioana, însă, nu mai respira.

Cu colegii era bine. Acum, nu ştiu cu prietenul ei. Probabil s-au certat. Nu ştiu„, a spus colegul fetei de apartament.

Cu o zi înainte să moară, fata a plâns continuu. Colegul de apartament a văzut-o. Crede că s-ar fi certat cu iubitul şi asta a împins-o spre o depresie.

Citeşte şi Studenta care s-a sinucis la Cluj ar fi fost violată înainte de tragedie

Pe profilul de pe un site de socializare Ioana s-a descris drept „o fire timidă pe care orice lucru mărunt o poate răni„. Ultimul ei mesaj pe Facebook este cutremurător: „Eu sunt cea care şi cu lacrimi în ochi insistă că e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecată de cei care nici numele nu mi-l ştiau… Şi poate că sunt mică, ciudată, diferită şi complicată. Dar dacă plec, îmi vei simţi lipsa…

În urma autopsiei s-a constatat că fata luase mai multe medicamente, iar când colegul de apartament a găsit-o erau deja zece ore de când îşi dăduse ultima suflare.

Fata învăţa la Liceul Economic. Părinţii ei care lucrează în Italia îi trimiteau periodic bani, iar fata nu ducea lipsă de nimic.

Citeşte şi Şi-a luat viaţa în drum spre şcoală. Vezi ce a scris o elevă în clasa a VII-a pe biletul de adio