Firicel din Las Fierbinţi, rupt în bătaie de nişte străini. Actorul Cuzin Toma este parte vătămată într-un proces penal

Firicel se poate considera un ghinionist. Actorul Cuzin Toma este implicat intr-un dosar de lovire, distrugere si fals in declaratii.

RomaniaTV.net
02 iul. 2016, 11:19
Firicel din Las Fierbinţi, rupt în bătaie de nişte străini. Actorul Cuzin Toma este parte vătămată într-un proces penal

Dupa toate problemele cu banca, amanta sau CREDIDAM-ul, Firicel din Las Fierbinti trebuie iar sa ajunga la tribunal, ca victima intr-un proces de lovire si distrugere, scrie wowbiz.ro. Este vorba despre doi cetateni straini si o romanca, trimisi in judecata pe baza rechizitoriului intocmit de Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6 cu doar cateva zile in urma.

Citeşte şi Un actor din Las Fierbinţi şi-a dat garsoniera în plată

„In baza art.346 al 2 Cpp, constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr 10466/P/2014 al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, privind pe – inculpatul B.O., pentru savarsirea infractiunilor de loviri si alte violente, distrugere, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si instigare la fals in declaratii, (…) – inculpatul B.M.Z. – detinut in alta cauza, pentru savarsirea infractiunilor de favorizarea faptuitorului si fals in declaratii, – inculpata Z.E.A, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la fals in declaratii, conducerea unui automobil fara permis de conducere”, se arata in hotararea instantei.

Citeşte şi Devoratoarea de fotbalişti, mărturii despre relaţia cu un actor însurat din Las Fierbinţi

In acest proces, Toma Cuzin s-a constituit in parte vatamata, cu toate ca nu este foarte clar pana la aceasta data cum a ajuns actorul implicat in acest proces. Cert este ca barbatul care l-ar fi lovit pe Firicel risca de la 6 luni la 5 ani de inchisoare doar pentru aceasta fapta, in conditiile in care partea vatamata a avut nevoie de ingrijiri medicale de cel mult 90 de zile.