RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în scandalul dintre Bercea Mondial şi Mircea Băsescu. Vezi cine ar fi luat banii

Marian Căpăţână, cel care ar fi intermediat relaţia dintre Mircea Băsescu şi Bercea Mondial, a declarat, la Antena 3, că cei 600.000 de euro despre care vorbesc rudele interlopului, nu erau destinaţi fratelui preşedintelui României.

RomaniaTV.net
02 iun. 2014, 07:47
RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în scandalul dintre Bercea Mondial şi Mircea Băsescu. Vezi cine ar fi luat banii

Fost preşedinte al PDL Drăgăneşti şi chiar fost candidat la parlamentarele de acum doi ani, Marian Căpăţână le-a confirmat reporterilor Antena 3 o parte din poveste, însă într-o cu totul altă nuanţă.

Bărbatul susţine că a primit de la Bercea Mondial suma de 600.000 de euro, însă aceşti bani nu ar fi fost destinaţi fratelui preşedintelui Băsescu, ci erau „pentru el”.

Marian Căpăţână a afirmat că nu a fost citat încă de procurori în acest dosar şi susţine că banii primiţi de la Bercea erau pentru „o afacere care n-a mai ieşit”.

Marian Căpăţână, apropiat al interlopului, apare în imaginile de la botezul fiicei lui Bercea alături de fratele preşedintelui.

„Eu am fost moşul la botez”, a spus Căpăţână.

Deşi Mircea Băsescu spune că a fost şantajat şi ameninţat, familia lui Bercea Mondial susţine că nu au făcut decât să ceară înapoi banii pe care Mircea Băsescu i-a primit, prin intermediarul Marian Căpăţână, pentru a-l ajuta pe Bercea şi pe unul dintre fiii săi să iasă din închisoare. 600.000 de euro ar fi plătit familia Anghel, din care 300.000 ar fi urmat să ajungă „la Traian” şi 300.000 la Mircea Băsescu. Oamenii spun că, după condamnarea definitivă a lui Bercea Mondial au primit înapoi aproximativ 315.000 de euro, dar acum aşteaptă şi restul de 285.000.