Motivul pentru care DAN BITMAN a fost înlăturat de la emisiunea X FACTOR

Schimbările juraţilor din emisiunile Antenei 1 par să se producă foarte rapid. Dacă Delia a fost anunţată deja că nu mai are loc la "Te cunosc de undeva", ei bine, se pare că nici Dan Bittman nu ar mai face mulţi purici pe la "X Factor".

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 11:15
Motivul pentru care DAN BITMAN a fost înlăturat de la emisiunea X FACTOR

Zilele lui Dan Bittman la „X Factor” par numărate, mai ales acum când Antena 1 a făcut o achiziţie de marcă în persoana lui Horia Brenciu, scrie wowbiz.ro. Surse din trustul Intact susţin că solistul de la „Holograf” căzuse oricum în dizgraţia şefilor din cauza atitudinii pe care a avut-o anul trecut în perioada filmărilor. 

Citeşte şi Motivul pentru care Horia Brenciu a plecat la Antena 1. Vezi explicaţiile artistului

„Bittman este un profesionist adevărat în faţa camerei şi a telespectatorilor. Are puterea de a capta publicul şi de a-l ţine în faţa micului ecran, este un bun orator şi un om de muzică. Pe de altă parte însă, este foarte greu de lucrat cu el dincolo de înregistrări. În general, protagoniştii unui format trebuie să ajute la promovarea lui prin disponibilitate şi comunicare, dar în cazul lui Bittman lucrurile nu au stat deloc aşa. Dan răspundea greu la telefon, nu vroia să participe la emisiunile postului pentru a ridica audienţa show-ului „X Factor”, astfel că, încet, încet, s-a creat o stare de nervozitate care nu a ajutat pe nimeni, mai ales pe el. În astfel de condiţii, la finele show-ului de anul trecut, nu i s-a mai prelungit contractul pentru un nou sezon”, au spus persoane implicate în proiect. 

Citeşte şi Delia Matache, prima reacţie după ce s-a aflat că nu mai face parte din juriul „Te cunosc de undeva”